BLACK FRIDAY 2013 – incep pregatirile

Este ceva mai mult de o luna pana la mult asteptata zi de Black Friday a anului 2013 si deja toata lumea incepe pregatirile. Magazinele inca nu si-au anuntat clar participarea, insa promovarea acestora se face din plin pe site-urile de specialitate, poate si din teama ca mai tarziu sa nu fie prea tarziu.

Black Friday Romania 2013 - www.pctablet.ro

Nu trebuie sa mai spun ca ziua de Blck Friday nu este in sine o sarbatoare ci doar un prilej pentru magazinele participante de a organiza un eveniment bazat pe vanzari si pe reduceri de preturi, mai mult sau mai putin atragatoare.

In Romania ziua de Black Friday a fost adoptata incepand cu anul 2011 si s-a bucurat de un succes desavarsit anul trecut, in 2012.

Anul acesta, in 2013, pe data de 29 Noiembrie, incepand cu miezul noptii, ora 0:00, magazinele participante vor lansa ofertele. Incepe BLACK FRIDAY!

In mod clar, cele mai multe vanzari se vor face in magazinele online, care vor fi si cele mai promovate in aceasta campanie.

Daca va pregatiti sa faceti cumparaturi de Black Friday trebuie sa tineti cont si de experienta anilor trecuti, cand o gramada de servere s-au blocat nefacand fata traficului intens, cand o sumedenie de clienti au ramas nemultumiti fie pentru ca n-au mai primit produsele comandate, fie pentru ca nu au gasit ceea ce doreau si au cumparat altceva pentru a nu pierde ocazia.

O sa revenim !

1 Comentariu on BLACK FRIDAY 2013 – incep pregatirile

  1. Anul trecut a fost un dezastru. S-au blocat site-uri, nu s-au expediat comenzi… Deci n-am mari sperante 🙂

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod GNPt5B cu copy-paste in casuta de jos: