Laptopuri Black Friday 2013 – asteptari

Asteptata cu un mare interes, ziua de Black Friday promite reduceri uriase, reduceri ce se vor regasi si in cazul laptopurilor. Astfel, daca sunteti in cautarea unui laptop, aveti sanse mari sa cumparati unul la un pret mai bun, profitand de promotiile Black Friday. Dar cand?

Laptopuri Black Friday 2013

O mare confuzie s-a creat in legatura cu ziua de Black Friday din acest an. Conform traditiei americane, acesta era asteptata in ultima zi de Vineri a lunii, dupa Ziua Recunostintei in Statele Unite, adica pe 29. Politicile de marketing ale retailerilor locali au facut ca romanii sa fie, in sfarsit, primii la ceva: la Black Friday!

Si pentru ca eMag a avut acesta initiativa, va recomandam sa vizitati prima data pagina lor.

Astfel, multe dintre magazinele online ce comercializeaza produse IT, deci si laptopuri, au preferat sa ofere reducerile pe data de 22 Noiembrie, pentru a nu pierde startul sezonului de cumparaturi si a-si adjudeca o parte cat mai mare din bugetele alocate de fiecare dintre noi pentru acesta perioada.

Ce laptopuri vor fi in ofertele de Black Friday?

Fiecare magazin va avea propria politica legata de acest eveniment. Lucrurile vor fi aranjate in asa fel incat ofertele sa fie cat mai atractive. Asteptarile dumneavoastra vor fi cu siguranta destul de mari, ramane de vazut daca aceste oferte se vor ridica la nivelul asteptarilor.

In privinta laptopurilor lucrurile sunt destul de simple, specificatiile acestora fiind foarte clare si foarte usor de interpretat.

Vor fi trei categorii de laptopuri care vor beneficia de reduceri cu ocazia Black Friday:

  1. Laptopurile aflate in stocuri de mai mult timp. Acestea au un bun nivel de performanta si in niciun caz nu pot fi considerate invechite, doar ca sunt altele mai noi, cu standarde mai inalte, care le vor lua locul. Pot fi recunoscute usor dupa procesoarele realizate in tehnologie pe 32 nm si dupa absenta unei mufe USB 3.0
  2. Laptopurile foarte scumpe. Acestea au nivel foarte ridicat de performanta, sunt editii restranse sau exclusiviste si, in general, sunt mai greu vandabile datorita preturilor mari. De Black Friday, chiar daca reducerile vor fi procentual la acelasi nivel cu al celorlalte produse, valoric acestea vor fi foarte mari, datorita preturilor la care sunt calculate.
  3. Laptopurile foarte noi, care oricum sunt in topurile vanzarilor vor beneficia si ele de reduceri cu ocazia Black Friday. Aici se vor intalni doua situatii: unele vor avea reduceri foarte mari dar ofertele vor fi limitate iar altele vor avea reduceri mai mici dar ofertele vor fi mai mari din punct de vedere cantitativ. De primele se vor putea bucura doar cei norocosi.

 Nu exista nici o regula a succesului in cazul cumparaturilor de Black Friday. Totul depinde doar de cat de bine va organizati, cat de bine stiti ce va doriti si de cat de repede ajungeti la cele mai bune oferte.

Pentru tablete si televizoare am recomandat o lista de preferinte, pe care sa treceti produsele de care sunteti interesati. In cazul laptopurilor, oferta este atat de mare incat acesta lista se poate dovedi inutila.

Astfel, tot ce aveti de facut este sa urmariti dumneavoastra ofertele si, poate, sa mai treceti si pe la noi prin pagina. Vom publica si noi ofertele care ne atrag atentia…

Si nu uitai, anul acesta va fi cu repetitie…

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod SHvOEE cu copy-paste in casuta de jos: