Tablete Black Friday 2013 – asteptari

Interesul pentru tablete a crescut foarte mult in ultima vreme, iar cumparatorii profita de orice promotie si de orice ocazie pentru a le cumpara cu reducere.

Iata ca au mai ramas doar trei saptamani pana la marele eveniment de vanzari al anului 2013, Black Friday. Majoritatea magazinelor participante si-au facut deja cunoscute intentiile, iar cumparatirii incep sa-si faca listele de preferinte.

semiprofil iPad Air

Da, listele de preferinte. In fata unui eveniment pe cat de atseptat si mediatizat, pe atat de controversat, asemenea liste se vor dovedi foarte utile.

Asteptarile clientilor sunt foarte mari si, la fel ca in anii trecuti, vor exista si mari dezamagiri.

Daca sunteti in cautarea unei tablete pentru Black Friday, pentru a fi pe deplin multumiti va trebui sa tineti cont de cateva „amanunte”:

  • Nu toate reducerile vor fi reale
  • Nu toate tabletele aflate la reducere vor fi bune
  • Ofertele bune vor fi limitate
  • Interesul pentru ofertele bune va fi foarte mare.

Solutia pentru toate este lista de preferinte.

Ce tablete vor beneficia de reduceri de Black Friday?

La fel ca in cazul tuturor categoriilor de produse, si in cazul tabletelor reducerile se vor regasi in primul rand la produsele greu vandabile.

Este vorba despre modelele mai vechi, dar ale caror performante inca le recomanda pentru a fi achizitionate. Acestea, desi vor beneficia de disconturi mici,  vor fi cele mai ieftine tablete achizitionate vreodata in Romania. Chiar as indrazni sa spun ca merita cumparate fara sa stati pe ganduri, ne asteptam ca preturile la unele sa scada sub 200 de Lei.

In al doilea rand vor fi promovate tabletele scumpe, tablete care, desi au specificatii foarte bune si sunt sub branduri de renume, se vand greu datorita puterii reduse de cumparare a populatiei. Acum e momentul daca doriti o tableta foarte scumpa! Reducerile vor fi foarte mari, dar ofertele limitate. Va terbui sa va grabiti…

Abia in ultimul rand, in topul reducerilor Black Friday se vor regasi si tabletele care sunt deja in topul vanzarilor. Acestea, cele mai multe cu branduri de renume, indeplinesc toate conditiile de calitate si performanta si vor fi achizitia ideala. Din pacate, ofertele vor fi limitate si nu toti doritorii vor putea beneficia.

In acesta categorie se incadreaza si tabletele Apple iPad Air, tablete care se bucura de un real succes pe piatele internationale.

Dar mai e destul pana la Black Friday! Pana atunci aveti suficient timp sa va faceti o lista de preferinte cu tabletele care considerati ca merita cumparate. In felul acesta, de Black Friday veti sti clar ce sa cautati si veti verifica prima data ofertele la acele tablete.

Pana atunci, spor la planificari!

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod Pb43nb cu copy-paste in casuta de jos: