Un nou proiect online, probabil cel mai complet site romanesc de specificatii

Am deosebita placere sa va anunt ca zilele trecute am apasat butonul de publicare a unui nou site romanesc, acesta fiind si ultimul proiect la care am participat impreuna cu o echipa tanata si entuziasta. Mai ales tanata… ba nu, mai ales entuziasta! Dar sa las glumele mele batranesti si sa va vaorbesc putin despre GSMrange.ro, ca asa se numeste noul site.

Screenshot gsmrange.ro

Este in principal un site de informare dedicat telefoanelor mobile, cea mai dinamica piata a ultimilor ani. Acest site este in lucru din luna Noiembrie 2019 iar baza de date este in lucru (cu intermitente, recunosc) de aproape doi ani. Nici in momentul de fata proiectul nu este 100% finalizat, descoperind zilnic maruntisuri care trebuiesc ba adaugate, ba reparate.

GSMrange.ro contine in momentul de fata specificatii pentru mai mult de 3100 de telefoane mobile mai noi de 2011, mai mari de 3,5 inch si mai mici de 7 inch. La peste 2800 dintre acestea avem estimari de autonomie iar informatiile SAR dupa standardele europene pentru aproape jumatate.

Organizarea continutului este una simpla, bazata pe principalele caracteristici care am considerat noi ca vor reprezenta interesul vizitatorilor potentiali. In felul acesta fiecare brand va avea propria lui categorie, veti gasi cate o categorie pentru telefoanele lansate din 2011 pana in 2019, de asemenea va fi si o categorie pentru telefoanele 5G in sectiunea retea precum si clasele de pret unde am cam fortat noi englezismele si nu numai (daca vom avea feedback negativ vom renunta la nepretuite…).

Ce urmeaza?

E greu de spus. In primul rand eu sper sa va placa noul site si sa il gasiti util. In al doilea rand sper sa ne gasim timp sa il actualizam cat de des este nevoie. Suntem o echipa mica si va fi foarte greu sa ne descurcam daca nu externalizam partea editoriala.

Iar ca sectiuni noi, pentru inceput va fi dictionarul de termeni care va traduce specificatiile mai neobisnuite. Apoi pagina de comparare pentru telefoane. Pentru ca da, vrem sa audaugam si o pagina unde sa poata fi comparate la nivel de specificatii cate doua dintre telefoanelepe care le avem adaugate.

Si era sa uit, integrarea social-media urmeaza si ea la rand. Pana atunci va invit sa ne vizitati si sa ne spuneti parerile voastre despre ce si cum ne-a reusit. Criticile vor fi acceptate!

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod 6OldI7 cu copy-paste in casuta de jos: