Service tablete Android – III – service autorizat

Actualizat joi, 30 octombrie 2014

Service tableta AndroidDe la infiintarea acestui site am intregistrat pana astazi peste 2900 de comentarii, majoritatea fiind legate de probleme hardware/software pe care vizitatorii le au cu tabletele lor.

Si nu au fost putine!

Urmarind aceste comentarii veti observa ca sunt mai multe service – uri care, de-a lungul timpului, au fost recomandate in incercarea de a va ajuta in rezolvarea problemelor cu care va confruntati.

Cautati un service bun? Click aici. Ridicarea produsului de la usa dumneavoastra, timp mediu de reparatie 6 zile! Service autorizat Allview, Horizon, Serioux.

De data aceasta este pentru prima data cand recomand o firma mare de service. Este vorba despre SERVSKILLS, service autorizat tablete Allview, Horizon si Serioux.

Procedura de service este foarte simpla si se realizeaza in cativa pasi:

1. Intrati pe site-ul oficial de service (click aici)

2. In pertea stanga a paginii veti gasi formularul de service. Completati acolo numele tabletei si si apasati butonul >>

Initiere formular service

3. Completati cat mai detaliat informatiile referitoare la defect, datele de contact si selectati data cand doriti sa fiti contactat de curier pentru ridicarea produsului defect, apoi apasati butonul trimite. Nu omiteti campurile notate cu *

Completare formular service

4. Asteptati sa fiti contactat.

Cautati un service bun? Click aici. Ridicarea produsului de la usa dumneavoastra, timp mediu de reparatie 6 zile!

Vom reveni cu detalii.

5/5 – (3 votes)

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod wa1Dks cu copy-paste in casuta de jos: