Service tableta Android – ecranul tactil

Astazi, luni, 3 august 2015, sunt valabile urmatoarele promotii:
Tablete, Televizoare, Foto, DSLR, Mirrorless, Video si Home Cinema

Service tableta Android – ecranul tactil 3.88/5 (77.50%) 16 vots


Continuam seria filmuletelor de service pentru tableta WM8650 si va prezentam ecranul tactil.

Dupa cum am mai spus, indiferent de tipul tabletei, fie ca este o tableta android, iPad, sau tableta Windows, ecranul tactil este dispozitivul primar de intrare . Este in zadar sa mai discutam despre importanta acestuia atata timp cat tabletele nu pot functiona fara acesta. In plus, de fiabilitatea ecranului tactil depinde experienta utilizarii unei tablete.

Cautati un service bun? Click aici. Ridicarea produsului de la usa dumneavoastra, timp mediu de reparatie 6 zile! Service autorizat Allview, Horizon, Serioux.

Este deci foarte important ca o tableta sa aiba un touchscreen care sa raspunda ferm la comenzile primite. Dar ecranul tactil este si cea mai expusa dintre componentele tabletei, nefiind rare cazurile in care acesta este deteriorat iremediabil – spart sau pur si simplu nu mai raspunde la comenzi.

Stiti cu siguranta ca exista in momentul de fata doua tipuri de ecrane tactile: capacitive si rezistive.

In cazul ecranelor capacitive defectele pot aparea si din cauza unor sarcini electrostatice excesive, insa acestea sunt in continuare considerate ca fiind cele mai fiabile si rezistente in timp..

In cazul ecranelor tactile rezistive se poate intampla ca un ecran care este bun a nu mai raspunda ferm la comenzi datorita unor presiuni exercitate asupra sa fie de carcasa fie de folii protectoare etc, iar o reasezare a touchscrenului poate da rezultate.

Ideea de baza este ca pentru o tableta ecranul tactil este cea mai utilizata si expusa componenta. Din cauza aceasta si cele mai multe defecte hardware sunt legate de acesta.

Cautati un service bun? Click aici. Ridicarea produsului de la usa dumneavoastra, timp mediu de reparatie 6 zile! Service autorizat Allview, Horizon, Serioux.

583 Comentarii on Service tableta Android – ecranul tactil

  1. am o tableta evolio aria mini fara 3 g. ecranul de sticla s-a fisurat, ma puteti ajuta?

  2. buna seara,am o tableta E-BODA revo R -70 SI CAND O APRIND imi apare scris E-BODA SI RAMANE ASA NU MAI POT FACE NIMIC CU IA.

    • Buna seara,
      Tableta trebuie resoftata si va fi ca noua. Pentru asta trebuie sa apelati la garantie. Resoftarea poate fi facuta si acasa dar numai de cineva care are cunostinte in domeniu…

1 4 5 6

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.

*Te rog copiaza acest cod 5yQ6nV cu copy-paste in casuta de jos: