Black Friday eMag – 22 Noiembrie 2013

Actualizat vineri, 20 noiembrie 2015

eMag, unul dintre cele mai mari magazine online de pe piata romaneasca, si-a anuntat astazi decizia de a organiza ziua de Black Friday in data de 22 Noiembrie 2013.

Black Friday eMag 2013 22 Noiembrie

Anuntul a fost facut de Iulian Stanciu, director general al eMag şi proprietar al magazinului Flanco, motivatia fiind ca “Oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume, ci vor Black Friday, adică vor reduceri!”.

Vom promova si noi acesta campanie, mai ales pentru Tablete, telefoane, televizoare si laptopuri, care se incadreaza in nisa acestui site.

Care sunt implicatiile si consecintele devansarii Black Friday?

Ar putea fi primul semn ca intentia celor doua magazine online, eMag si Flanco, de a face vanzari record de Black Friday este fundamentata pe o oferta generoasa cu reduceri substantiale si posibilitati reduse de a epuiza stocurile.

Ideea de a devansa celelalte magazine este in sine o strategie care se poate dovedi benefica, dar cred ca nici in weekend-ul urmator eMag nu va sta pe dreapta, ci va veni cu oferte care sa concureze celelalte magazine.

De asemenea, acesta noua strategie va conduce si la ajustarea strategiei cumparatorilor care, din dorinta de a profita de cele mai bune oferte, vor fi usor dezorientati: sa cumparam acum, sau vor vi oferte mai bune pe 29?

Dumneavoastra ce veti decide?

Spor la cumparaturi!

5/5 – (3 votes)

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod 7QcSfn cu copy-paste in casuta de jos: