Cele mai mari magazine online – Black Friday 2014

Actualizat joi, 19 noiembrie 2015

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu sunteti obisnuiti sa faceti cumparaturi online, iata ca se apropie un eveniment ce are toate atuurile pentru a va convinge ca se merita: Black Friday, Vinerea Negra, ziua din an cu cele mai multe si mai mari reduceri. Nu este o gluma, o mare parte dintre romani au facut prima data o achizitie inline cu ocazia unui eveniment de reduceri organizat de vreunul dintre marile magazine, multi ramanand apoi fideli acestui mod de achizitie.

Black Friday Romania 2014

Si pentru ca ma adresez acelora dintre duneavoastra care nu sunt obisnuiti cu achizitiile online, va prezint mai jos o lista, structurata pe categorii de interese, a celor mai cunoscute magazine online din Romania, si apoi vom discuta si despre siguranta achizitiilor online. Multe dintre ele vor participa si la Vinerea Neagra (Black Friday) anul acesta.

Magazine recomandate Black Friday 2014

IT, Televizoare,Electronice, Electrocasnice, Foto-Video

eMagevoMagFlancoAltex
F64ElectroFunUTOKClickShop
CuDetoatePCfunPCMADDDomo 

Haine, Moda, Lenjerie, Incaltaminte

CatalinBotezatuMyClosetKurtMannMiniPrix
LookSexy3SUISSESB-MallFashionAgenda
LenjeriaMeaTinarZuga(sport)RunningShop
RubyFashionSevenSinsMatarSportisima
fShoesComodoUrbanOnesNOON
LaRedouteNailShopPantofioriVeseliSportAddict
 FashionFunFashionUp ZorileStore ??? 

Bijuterii

BorealyKolokSilverZoneBijuteriiLaRosa

Pentru COPII

Strollers3PiticiEduClassMiniPrix
 kidsplaza

Cadouri, Ingrijire personala, Altele

CadouriDeTopFunGiftCadouri-FunnyBeautyMinerals
NailShopMilitaryShopWineAndCompany

Dintre acestea, pe nisa IT, cele mai cunoscute sunt si cele mai mari: eMag, Altex, Flanco, evoMag, Domo, etc, insa nu toate sunt foarte bine pregatite pentru sistemul de vanzae online, unele avand intarzieri in expedierea produselor sau altele nu pot face fata fluxurilor mari de vizitatori.

Cat de sigur este sa cumparati online, si de ce?

A fost intr-adevar o vreme cand achizitiile online presupuneau si o oarecare doza de risc, nestiind daca la celalalt capat al conexiunii este un magazin serios sau o escrocherie menita sa amageasca cu preturi mici. Aceste vremuri au trecut si, daca veti cumpara de la oricare dintre magazinele cunoscute, nu va asumati niciun risc.

Trebuie insa sa fiti in continuare foarte prudenti cand este vorba de magazine nemaiauzite, mai ales daca vi se solicita plata in avans. Chiar in acesta toamna au fost probleme cu un magazin care vanduse online produse pe care de fapt nu le avea. Doar interventia prompta a autoritatilor i-a salvat pe cumparatorii care deja platisera.

Asa cum am spus, daca optati pentru un magazin cunoscut, cumparaturile online sunt mai sigure decat cele facute in magazinele traditionale. Asta pentru ca in cazul in care cumparati online aveti dreptul legal de a returna produsul si a recupera banii, ceea ce in magazinele clasice nu este posibil.

Riscurile sunt minime, deci, dar mai trebuie raspuns la o intrebare:

De ce trebuie sa cumparati online?

Pentru ca Blach Friday! 🙂

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod TLkmuL cu copy-paste in casuta de jos: