La mulţi ani, Române, trăiască România ta!

Actualizat miercuri, 20 iunie 2018

La mulţi ani, române!

Te cunosc… Stiu cine esti! Cu mainile tale ai facut o tara. O, sa nu crezi ca iti spun cuvinte mari, iti spun doar adevarul!
Porti in tine gloria strabunilor tai. Prin venele tale curge sangele lor. Sa nu uiti asta!

Parintii tai au muncit. Cu mainile lor au construit o tara pentru tine. Asupriti si oprimati au avut speranta ca tu vei fi LIBER. Au murit cu aceasta speranta sau, chinuiti, inca mai traiesc cu ea…
Sangele lor curge prin venele tale. Nu ai cum sa nu simti asta!

Strabunii tai au luptat. Tarana pe care calci e imbibata cu sangele lor! Si-au aparat credintele si au facut pentru tine o tara mai mare. Acum vin altii si-ti spun ca n-a fost chiar asa, ca n-au fost niste sfinti… Poate n-au fost dar si-au dat ultima suflare luptand. Si poate atunci au avut in suflet deznadejdea de a nu sti cui te lasa pe tine, cel nenascut! Sau poate au avut in suflet speranta ca tie iti va fi mai bine. Pentru ca tu nu ai aparut din neant, tu ai existat in sufletul, in mintea si in sangele lor! Tu esti rodul iubirii lor!

Porti in suflet DRAGOSTEA lor dar si durerea si suferinta… Ca nu le-a fost usor!
Astazi e ziua ta si a lor! Ziua celor ce sunt, a celor ce nu mai sunt si a celor ce vor fi.
Acum e randul tau sa faci ceva… Ei asteapta! Ti-au lasat versuri sa te indrume si sa stii ce a fost, ti-au compus cantece sa te imbarbateze si sa-ti spuna ca nu e usor sa-ti croiesti un drum al tau. Si tu ai inteles, acum esti liber!

Dar lupta nu s-a sfarsit… Sa ne amintim de ei si sa o ducem mai departe!

Acum e randul tau sa iesi in fata! Sa lupti pentru credinta si convingerile tale. Sa lupti pentru a avea ce lasa copiilor tai, nascuti sau nenascuti. Sa lupti pentru o Romanie mai buna, mai dreapta, mai puternica, mai respectata!
Fii mandru, fii demn, fii puternic!

Trăiască România ta!

Rate this post

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod hoVOj9 cu copy-paste in casuta de jos: