Tablete Black Friday 2013 – magazine

Actualizat vineri, 20 noiembrie 2015

Daca sunteti in cautarea unei tablete este posibil sa cititi acest articol chiar in ziua de Black Friday. Din acesta cauza voi cauta sa fiu cat mai concis, pentru a va rapi cat mai putin din timpul alocat cumparaturilor.

Amanarea cumparaturilor pentru ziua de Black Friday este rezultatul interesului fiecaruia dintre noi de a cumpara cat mai ieftin, de a cheltui cat mai putin sau de a cumpara o tableta mai buna cu aceiasi bani. Probabil ca in aceeasi situatie sunteti si dumneavoastra. Insa, trebuie sa tineti cont de faptul ca exista si unele riscuri.

De asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca pe piata sunt multe modele de tablete din generatiile anilor trecuti, tablete care inca fac fata din punct de vedere al performantei, dar sunt chiar la limita… Posibil sa va nemultumeasca!

Riscuri

  • In primul rand, puteti cumpara o tableta doar pentru ca este ieftina si, mai apoi, aceasta sa nu va mai placa. Va recomand sa nu faceti mari compromisuri in ceea ce privesc specificatiile si sa tineti cont de preferintele dumneavoastra. Nu cumparati doar pentru ca e ieftin…
  • In al doilea rand, puteti plati 500 de lei pentru o tableta cu reducere de 50%, in conditiile in care pretul real al tabletei este pe la 700 de lei si a fost marit special pentru a se afisa o reducere cat mai mare. Va recomand sa evitati magazinele care practica asemenea metode de promovare.
  • Nu in ultimul rand, se poate intampla sa comandati tableta la un magazin si sa nu o mai primiti niciodata, pentru ca „s-a epuizat stocul”. Va recomand sa alegeti magazine cat mai serioase pentru cumparaturile de Black Friday.

Ce tablete sa aveti in atentie de Black friday?

Functie de buget.

Daca bugetul este de doar doua-trei sute de Lei, optati pentru o tableta low cost, si urmariti ca aceasta sa aiba specificatii cat mai bune. Este posibil ca unele tablete din noua generatie sa aiba de Black Friday preturi care sa se preteze la un asemenea buget.

Daca bugetul este de 500 – 600 de Lei, este clar ca puteti spera sa prindeti una dintre promotiile la tablete low-cost de generatie noua sau una dintre promotiile la tabletele de firma dar de generatie veche.

In cazul in care bugetul dumneavoastra depaseste 1000 de Lei, orice este posibil. Probabil un iPad mini va putea fi cumparat la acest pret de Black Friday si multe alte tablete de firma vor constitui obiectul promotiilor.

Ca idee, in cele ce urmeaza va voi prezenta cateva modele care, consider eu, merita urmarite in ziua de Black Friday. Acestea vor fi foarte diferite ca pret si specificatii si voi incerca sa acopar toate gusturile si, mai ales, sa iau in calcul orice buget.

Tabletele Apple iPad

Fara doar si poate, cele mai fiabile tablete de pe piata sunt cele produse de Apple.

Ipad Air

Apple iPad Air este cea mai noua dintre tabletele Apple si, cu siguranta, reducerile  de Black Friday la acest model vor fi destul de mici. In momentul de fata aceste tablete au preturile cuprinse intre 2300 Lei si 4200 Lei, functie de memoria interna si de conectivitate.

Tabletele iPad Air pot fi cumparate de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMag

iPad 4

Apple iPad generatia a 4-a se situeaza pe locul doi ca performanta, dupa iPad Air. Acestea vor beneficia de reduceri ceva mai mari, in momentul de fata avand pretul practic identic cu iPad Air.

Tabletele iPad 4 pot fi cumparate de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMag

iPad 3

Apple iPad generatia a 3-a poate fi o alegere buna in cazul in care beneficiaza de o reducere substantiala. Pretul acestor tablete a ramas aproape neschimbat in magazine dupa intrarea noilor modele.

Tabletele iPad 3 pot fi cumparate de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMag

iPad 2

iPad generatia a 2-a este cea mai veche tableta Apple care se mai gaseste in magazine. Va inselati daca mizati pe faptul ca acestea sunt ieftine. Nici gand! Tabletele Apple sunt foarte fiabile si din acesta cauza au reusit sa-si mentina preturile destul de ridicate. In momentul de fata, tabletele iPad 2 se vand cu preturi intre 1800 Lei si 4000 lei, functie de memoria interna si conectivitate. De Black Friday ma astept ca acestea sa beneficieze de reduceri substantiale.

Tabletele iPad 2 pot fi cumparate de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMag

Tabletele Samsung

Samsung este in continuare liderul de piata al tabletelor ce ruleaza SO Android.

Samsung Galaxy Note 10.1″

Este cea mai scumpa dintre tabletele Samsung, avand pretul stabilizat cam pe la 3300 Lei. Este o tableta mare, fiabila, de recomandat. De Black Friday cred ca reducerile vor fi destul de mici la acest model, daca sunt calculate procentual. Pretul fiind insa mare, puteti spera la reduceri de pana la 500 lei.

Poate fi cumparata de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMagBlack Friday Koyos

Samsung Galaxy tab 3

Este unul dintre cele mai diversificate modele, gasindu-se in varianta de 10,1 inch, de 8 inch sau de 7 inch, in varianta cu procesor Intel sau in varianta cu procesor Marvell. P0ate naste multe confuzii, datorita faptului ca sunt diferente foarte mai de pret intre versiunile acestei tablete, cea mai ieftina de 7 inch costand sub 1000 Lei iar cea mai scumpa, de 10 inch costand peste 2000 Lei. Deci, atentie!

Poate fi cumparata de la urmatoarele magazine:

Samsung galaxy Note 8.0

Poate cea mai apreciata tableta de la Samsung, costa aproximativ 2000 Lei. estimez reduceri medii de Black Friday.

Poate fi cumparata de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMagBlack Friday Koyos

Samsung Galaxy Tab 2

Cel mai vechi model care inca se gaseste in magazine. Are totusi o performanta buna, inca merita cumparata. Costa cam 700 lei, iar de Black Friday e posibil sa ajunga pe la 400-450 lei sau chiar mai putin, urmarindu-se epuizarea stocurilor.

Poate fi cumparata de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMagBlack Friday Koyos

Tabletele Asus

Sunt ultimele tablete de firma despre care discutam.

Asus Vivo Tab

Primele recomandate sunt modelele Asus Vivo Tab ce ruleaza Windows 8. Acestea ruleaza practic acelasi sistem de operare ca si laptopurile, avand procesor x86. Oricum sunt foarte accesibile avand pret destul de bun pentru ceea ce ofera, dar nu se bucura de prea mare popularitate. E posibil ca de Black Friday sa fie bine promovate. Functie de model au pretul intre 1700 si 3300 lei.

Pot fi cumparate de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMagBlack Friday Koyos

Atentie, sunt si modele cu Windows RT si procesor Tegra 3, nu le confundati!

Google Nexus 7 II

Pentru ca nu se bucura de acelasi succes ca si Google Nexus 7, e posibil sa fie oferite si acestea cu reduceri substantiale de Black Friday. Pretul actual este intre 1100 si 1700 Lei, functie de model.

Pot fi cumparate de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMagBlack Friday Koyos

Fonepad Asus

Este o alta tableta ce trebuie urmarita.  Performanta buna, functii excelente, conectivitate 3G, pret bun. Estimez reduceri moderate de Black Friday. Pretul actual cam 1000 de Lei.

Poate fi cumparata de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMagBlack Friday Koyos

Tabletele de buget redus

Cei care aveti o pasiune pentru aceste tablete, e posibil chiar sa va bucurati de surprize placute de Black Friday. Este posibil ca preturile unora dintre ele sa scada sun 200 lei. De pomana!

Tabletele de 8 inch cu conectivitate 3G si procesoare quad-core

Vor fi vedetele! Este vorba despre Vonino Sirius QS si Allview Viva H8. Acestea au un design excelent, au ecran IPS, au GPS integrat si au conectivitate 3G. Cu siguranta se vor regasi in promotiile magazinelor. Vonino Sirius QS o gasiti doar la eMag.

Pot fi cumparate de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMagBlack Friday Koyos

Tabletele de 7 inch cu procesoare dual-core

Vor fi compromisul pret/performanta ideal chiar si de Black friday. Este vorba despre E-Boda Impresspeed E350 si Vonino Orin HD. Ambele sunt echipate cu procesoare dual-core de generatie noua si ambele vor avea preturi foarte bune. Vonino Orin HD o gasiti doar la eMag.

Pot fi cumparate de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMag

Tabletele de 7 inch din vechea generatie

Vor fi cele mai ieftine tablete pe care le puteti cumpara. Unele dintre ele au chiar procesoare dual-core si memorie RAM de 1GB (Vonino Orin S si Vonino Otis S). Altele, chiar daca au procesoare single-core si doar 512 MB RAM, vor fi atat de ieftine incat va va parea rau sa nu le cumparati.

Pot fi cumparate de la urmatoarele magazine:

Black Friday eMagBlack Friday Koyos

Indiferent ce veti alege, trebuie sa tineti cont ca aceste produse nu pot fi returnate. Nu pentru ca nu permite legea sau pentru ca magazinele nu accepta, ci pentru ca le veti cumpara atat de ieftin incat va va parea rau!

Deci, alegeti intelept!

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod 8qf4Oa cu copy-paste in casuta de jos: