Apple, de la iPad la iPad Air, acum in magazine

iPad Air, cea mai noua tableta de la Apple, se gaseste acum si in magazinele din Romania.  Aceasta este stirea pe care o veti regasi pe toate canalele si site-urile de specialitate. Este intr-adevar un mare eveniment, ce nu poate fi ignorat de amatorii de gadgeturi din Romania.

Dar cum a ajuns iPad Air in magazinele noastre?

N-a fost usor…

iPad

iPad 1

Totul a inceput in anul 2010 cand, sub conducerea lui Steve Jobs, Apple anunta prima sa tableta, numita iPad. Desi avea un pret mare, aceasta s-a bucurat de un deosebit succes pe piata americana, dovedind inca o data ca marele Steve Jobs a fost un adevarat vizionar.

iPad 2

iPad 2

In Martie 2011, dupa ce vanduse deja peste 15 milioane de tablete, Apple, anunta pe piata a doua generatie, iPad 2. Mai usor, mai mic si echipat cu un procesor dual-core Apple A5, noul iPad a continuat sa se bucure de acelasi succes. Aceasta a preluat pretul vechii tablete.

iPad 3

iPad 3

In anul 2012, in Martie, a venit un nou succesor. iPad 3. Eechipat de data acesta cu ecran retina, cu GPU quad-core si cu CPU dual-core Apple A5X. Nici de data acesta pretul nu a crescut.

iPad 4

iPad 4

In acelasi an, dar in luna Octombrie, Apple anunta cea de-a patra generatie iPad, iar in luna Noiembrie, acesta era deja pe piata. De data acesta a fost folosit un procesor Apple A6X. Pretul a ramas si de aceasta data ne schimbat.

iPad Mini

iPad Mini

In anul 2013, Apple a lansat seria iPad Mini, care din punct de vedere hardware are aceesai configuratie cu iPad 2, doar ca are dimensiunile reduse.

iPad Air

iPad Air

Acum, iPad Air este cea de-a cincea generatie lansata de Apple, iar in curand va fi lansat si noul iPad mini, ce va fi echipat cu acelasi hardware ca si Air si cu ecran retina.

Noul iPad Air nu este doar cea mai noua tableta de la Apple dar este si cea mai spectaculoasa, cea mai rapida, cea mai evoluata, cea mai dorita… Pretul, asa cum va asteptati, va fi cel obisnuit, mai mic sau mai mare, functie de model si optiuni.

semiprofil iPad Air

Vezi preturile actualizate iPad Air:
5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rog copiaza acest cod vvf16a cu copy-paste in casuta de jos: