Google anunta Android Ice Cream Sandwich

Actualizat duminică, 7 iulie 2013

In momentul de fata google are pe piata doua sisteme de operare Android , unul dedicat telefoanelor mobile , adica Androidul 2.3 , si unul dedicat in exclusivitate tabletelor adica Androidul 3.0 (3.1 mai nou). Aceasta situatie este foarte incomoda pentru dezvoltatorii software care trebuie sa scoata pentru aplicatiile lor versiuni pentru fiecare din cele doua sisteme de operare. Pentru a pune capat acestei situatii Google a hotarat sa reuneasca cele doua versiuni ale SO Android  intr-una a carei interfata poate fi scalata atat pentru ecranul telefoanelor mobile cat si pentru ecranul tabletelor PC. Astfel interfata Honeycomb (Android 3.0)  va fi adusa si pe telefoanele mobile.

Google anunta Android Ice Cream Sandwich

Totodata Androidul Honeycomb a ajuns la versiunea 3.1 care aduce o imbunatatire pentru interfata USB ce permite acum conectarea mai multor periferice (camere digitale , controlere pentru jocuri , etc).
Din pacate nu a fost anuntata o data pentru lansarea Ice Cream Sandwich. Plus de asta noi vom gusta acest Ice Cream Sandwich cel mai probabil dupa ce va fi preluat de producatorii chinezi. Dar o sa mai vorbim despre nivelul de trai si disponibilitatea de a investi in asemenea dispozitive.

4/5 – (1 vote)

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod uoyisp cu copy-paste in casuta de jos: