GSMreview.ro a preluat GSMrange.ro

Actualizat miercuri, 10 februarie 2021

Nu de mult va semnalam in acest articol aparitia online a ceea ce credeam eu ca este site-ul care se va bucura de sucees oferind specificatii, descrieri, pareri ale utilizatorilor in limba romana pentru telefoanele comercializate pe la noi, GSMrange.ro. Cu un aspect modern si placut, nu am crezut ca s-ar putea intampla ca acel site sa nu inpresioneze.

Screenshot gsmrange.ro

Nu a fost asa, si nu datorita utilizatorilor, ci Google a fost de neinduplecat de aceasta data, foarte greu s-a putut obtine o indexare partiala a site-ului iar cand a reusit sa ajunga in prima pagina s-a intamplat doar cu articolele indexate, deci cu precadere articolele de blog cu recomandari, statistici si analize de piata, sau modele foarte vechi de telefoane.

Asa se face ca am decis ca GSMreview.ro sa preia continutul GSMrange.ro si in felul acesta continutul sa supravietuiasca.

GSMreview.ro este in principal un site de informare dedicat telefoanelor mobile, cea mai dinamica piata a ultimilor ani. Acest site este online din anul 2014 iar acum sufera primele modificari majore fata de formatul initial.

Nu au disparut filtrele pentru a va putea alege mai usor un telefon, asa ca organizarea continutului este una simpla, bazata pe principalele caracteristici care am considerat noi ca vor reprezenta interesul vizitatorilor potentiali. In felul acesta fiecare brand va avea propria lui categorie, veti gasi cate o categorie pentru telefoanele lansate din 2011 pana in 2020, de asemenea va fi si o categorie pentru tipul retelei datorita intrarii pe piata a telefoanelor 5G precum si filtrul pe autonomia telefonului, unic la momentul actual.

Ce urmeaza?

E greu de spus. In primul rand eu sper sa va placa noul format si sa il gasiti util. In al doilea rand sper sa ne gasim timp sa il actualizam cat de des este nevoie. Suntem o echipa mica si va fi foarte greu sa ne descurcam daca nu externalizam partea editoriala iar bugetul actual nu ne permite.

In al doilea rand, sper sa reusim sa il tinem functional, este un proiect urias dezvoltat cu un buget foarte mic si in cazul acesta nu avem cea mai potrivita gazduire. Fiti indulgenti cu noi daca uneori se incatca mai breu….

Iar ca sectiuni noi, pentru inceput va fi sectiunea de estimare a autonomiei care se gaseste in pagina fiecarui telefon si sectiunea cu valorile SAR la telefoanele pentru care am reusit sa gasim aceste informatii.

Pe viitor era programata unei sectiuni de comparare pentru telefoane. Pentru ca da, vrem sa audaugam si o pagina unde sa poata fi comparate la nivel de specificatii cate doua dintre telefoanele pe care le avem adaugate. Din pacate insa, datorita problemelor tehnice aparute pe fondul resurselor limitate, amanam dezvoltarea acestei sectiuni, actualul server abia duce acest site asa cum este.

Si era sa uit, integrarea social-media urmeaza si ea la rand. Pana atunci va invit sa ne vizitati si sa ne spuneti parerile voastre despre ce si cum arata noul site.

Mihai H.

Rate this post

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod T5CoMd cu copy-paste in casuta de jos: