Horizon H900D – cea mai ieftina tableta de 9 inch

Actualizat vineri, 20 noiembrie 2015


Dupa ce v-am prezentat cea mai ieftina dintre tabletele Horizon, va aduc acum in atentie sora ei mai mare, Horizon H900D. Spun sora ei mai mare si veti observa ca principala diferenta dintre cele doua tablete este dimensiunea. Si cum dimensiunea conteaza (sau nu?), vorbim despre o tableta ce are sanse la vanzari mai mari, chiar daca specificatiile sunt, asa cum am spus, identice.

Tableta Horizon H900DSi daca Horizon H900D este cea mai ieftina tableta de 7 inch, Horizon H900D este cea mai ieftina tableta de 9 inch. Am uitat sa aduc in atentie faptul ca aceste tablete au garantie de 36 de luni. E ceva, nu?

Tableta Horizon H900D vedere din fata

Specificaii tableta Horizon H900D

Afisaj
TouchscreenCapacitiv 5 puncte
Tip EcranLCD-TFT
Diagonala ecran (“)9″
Rezolutie Ecran (pixeli)800×480
Procesor
Tip procesorsingle-core ARM Cortex A8
Frecventa procesor (GHz)1.2
Procesor GraficMali 400 dual-core
Memorie
Card de memoriemicroSD pana la 32 GB
Memorie Interna4GB
Conectivitate
WiFi802.11 b/g/n
Mufa audioJack 3.5mm
InterfataminiUSB
Foto-Video
Rezolutie camera (MP)0.3
Suport Adobe Flash PlayerDA

Horizon H900D, este o tableta ce poate face fata celor mai frecvente sarcini. Nu este recomandata pentru gameri dar ruleaza foarte bine acele jocuri 2D dar si jocuri 3D mai putin pretentioase datorita procesorului grafic Mali 400 care echipeaza si tablete mult mai puternice.

Tableta Horizon H900D poate fi folosita pentru:

  • Browsing inclusiv pagin cu continut flash – citirea stirilor este foarte placuta pe o tableta Android, chiar daca este una ieftina.
  • Socializare – pentru facebook se recomanda instalarea aplicatiei dedicate
  • Divertisment – pentru Youtube se recomanda instalarea aplicatiei dedicate. Tableta are suport flash player si poate reda continutul flash in browserul stock (cel preinstalat pe tableta).
  • Editare documente – vor putea fi editate aproape orice fel de documente. Trebuie sa stiti ca pe Android se pot face doar editari simple, fiind foarte complicata introducerea si editarea datelor de la o tastatura virtuala.
  • Redare de continut HD – tableta poate reda continut HD de pe un stick de memorie. Continutul full HD online va fi redat mai greu.
  • Chat – Messengerele Yahoo si Skype pot fi instalate pe aceasta tableta. Din informatiile pe care le am, apelul video nu poate fi folosit pe yahoo messenger.

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod n6tNPp cu copy-paste in casuta de jos: