Promotie inedita eMag: 10% inapoi si steagul Romaniei

Actualizat vineri, 20 noiembrie 2015

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, magazinul online eMag a lansat o promotie inedita care se suprapune si cu reducerile oferite de toate magazinele cu ocazia Black Friday.

e-Mag ofera Steagul National pentru orice comanda

Campania a fost numita „Promotii nationale” si ofera fiecarui cumparator un voucher cadou ce valoreaza 10% din totalul comenzii si Steagul National al Romaniei.

Partea intereanta este faptul ca acesta campanie se suprapune peste promotiile deja existente, reducerile insumate fiind in felul acesta mai mari.

Un fenomen care va insoti aceasta campanie va fi comanda pentru steag. Astfel, nu putini vor fi cei care vor comanda produse foarte ieftine doar din dorinta de a primi steagul promis. Ramane de vazut cum va gestiona eMag aceste sutuatii.

Traiasca Romania!

4.7/5 – (4 votes)

2 Comentarii on Promotie inedita eMag: 10% inapoi si steagul Romaniei

  1. desi am facut o comanda sambata 30-11-2013, nu am primit nici vaucer dar nici steagul cadou,comanda a ajuns intradeva pe data de 2-12-213cum am fost informat

    • S-a inregistrat un fenomen interesant. Au fost foarte multe comenzi de valori foarte mici, facute special pentru a primi steagul. Posibil sa se fi epuizat stocurile. In ceea ce priveste voucherul, cred ca o sa-l primiti. Acesta nu este un voucher fizic, ci este sub forma unui cod pe care probabil il veti primi in e-mail.

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod 1GDY1B cu copy-paste in casuta de jos: