Tableta E-Boda Impresspeed E350 – noua generatie dual-core – review

NEW: Try our Phone Finder on
PhoneBatteryLife.com/phones/

Tableta E-Boda Impresspeed E350 demonstreaza cat se poate de clar ca producatorii romani cocheteaza in continuare cu ideea tabletelor ieftine.

Asa se explica faptul ca E-Boda aduce pe piata un concurent direct pentru tableta prezentata anterior, Vonino Orin HD, concurent care veti vedea ca se incadreaza cu totul la aceeasi categorie (aspect, pret, performanta, specificatii), diferentele fiind minore.Tableta E-Boda Impresspeed E350

Afla pretul acestei tablete

Aspect

Producatorul ofera pentru aceasta tableta niste imagini la rezolutie foarte mare, fara a se teme ca va fi tradat de finisaje. Pe buna dreptate, acestea sunt perfecte!

Tableta E-Boda Impresspeed E350 - negru

Aspectul este clasic, imbinarile bine realizare, carcasa este din plastic si este disponibila in doua culori, alb si negru.

Tableta E-Boda Impresspeed E350 alb

Performanta

Procesorul tabletei E-Boda Impresspeed E350 este RK3168, un dual-core Cortx A9 realizat in tehnologie pe 28 nm ceea ce inseamna ca va avea implicit un consum mic in raport cu performanta. Procesorul este tactat la 1,5 GHz, conform specificatiilor oferite de producar, iar performanta totala este destul de buna, pretandu-se la jocurile 3D.

Unitatea grafica, integrata in procesor, este GPU PowerVR SGX540. Acest unit grafic are o arhitectura speciala si poate sa aiba pana la 16 nuclee grupate cate doua ce ruleaza la viteze diferite.  Uzual sunt folosite cu 8 nuclee, dar chiar si asa ofera o performanta peste versiunea veche Mali 400, in jocurile 3D.

Ecranul tabletei E-Boda Impresspeed E350 este realizat in tehnologie LCD LED backlight, are diagonala de 7 inch si rezolutia de 1024×600 format 16:9. Ecranul tactil este capacitiv in 5 puncte.

Memorie RAM este de 1GB DDR3, suficienta pentru a rula fara probleme sistemul de operare Android 4.2 si a permite multitasking.

Memoria de stocare este de 8 GB NAND Flash, de asemenea suficienta, si poate fi extinsa cu un card micro SD de pana la 32 GB

Camera web, plasata fontal, are rezolutia de 2 MP pretandu-se si la captarea de imagini.

Conexiunea la intenet se realizeaza wireless prim modulul Wi-Fi 802.11 b/g/n integrat.

Producatorul a uitat sa specifice capacitatea acumulatorilor dar prezinta o autonomie de 5 ore, asa ca ne putem astepta la acumulatori de 3000-3200 mAh.

De asemenea a uitat sa specifice dimensiunile tabletei, poate si din cauza grosimii ceva mai comsistente. Dar sa fie aceasta singura problema…

Specificatii Tableta E-Boda Impresspeed E350

Caracteristici Hardware
Procesor Rockchip RK3168 Dual Core 1,5 GHz
Procesor video PowerVR SGX540
Memorie RAM 1 GB DDR3
Memorie interna 8 GB
Extensie spatiu stocare microSD max. 32 GB
stick USB max. 32 GB
Diagonala ecran 7″
Rezolutie ecran 1024 x 600 pixeli
Tehnologie ecran multitouch capacitiv cu 5 puncte
G-sensor da
Camera WEB frontala (VGA) / principala (2 MP)
Difuzor audio da
3G da, prin modem USB*
Conectivitate USB
casti
Tip carcasa plastic
Autonomie baterie 5 ore
Caracteristici Software
Sistem de operare Android 4.2
Compatibilitate Mouse si tastatura USB
Suport video AVI, MPEG4, MPEG2, MKV
Suport audio MP3, WMA, AAC, AC3, WAV, FLAC
Suport imagini JPG, BMP, GIF, TIFF, PNG
Retea Wi-Fi 802.11 b/g/n
Suport OpenGL da
Redare Flash si HTML5 da

E-Boda Impresspeed E350 este o placuta, bine legata, cu un raport performanta/pret foarte bun. Nu exceleaza la capitolul aspect, dar este alegerea ideala pentru un buget redus.

Afla pretul acestei tablete

4.2/5 - (5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rog copiaza acest cod 978CgU cu copy-paste in casuta de jos: