Tableta E-Boda Revo R80 – specificatii, pret, review

NEW: Try our Phone Finder on
PhoneBatteryLife.com/phones/

Iata ca si cei de la E-Boda vin pe piata cu o tableta quad-core de 8 Inch format 4/3: E-Boda Revo R80.  Veti observa ca mai exista deja pe piata o tableta pe aceeasi platforma, si anume Allview Viva Q8. Intre cele doua exista diferente clare, Revo R80 fiind mai ieftina iar Viva Q8 avand cateva specificatii superioare.

Tableta PC Android 7,85" E-Boda Revo R80

Putem spune in momentul de fata ca E-Boda Revo R80 va fi cea mai ieftina tableta quad-core sub brand romanesc.

Afla pretul acestei tablete

Aspect

Grosimea de numai un centimetru ofera un aspect slim acestei tablete si datorita capacului spate din aluminiu cu marginile usor rotunjite.

Tableta E-Boda Revo R80 - spate

Forma este ergonomica, existand cele doua margini de care tableta poate fi tinuta in mod landscape. Im mod portrait poate fi tinuta cu o singura mana.

ableta E-Boda Revo R80 - portret

Cele doua margini inguste ofera aspectul acela deosebit, de care toti producatorii au incercat sa profite. Da, se poate spune si despre E-Boda Revo R80 ca este o tableta frumoasa.

Performanta

Si de aceasta data producatorul a specificat in pagina oficiala procesorul tabletei. Deseori acest „amanunt” important este ignorat cu intentie de producatori, tocmai pentru a nu se putea face comparatii. Nu este si cazul de fata.

Procesorul folosit la tableta E-Boda Revo R80 este deja binecunoscutul Allwinner A31s Quad Core Cortex A7 1,2 GHz. Acesta este realizat in tehnologie pe 44 nm dar a reusit sa obtina si o buna performanta si un consum redus, demonstrandu-si deja capabilitatile.

Unitatea grafica, integrata in procesor gratie tehnologiei SoC este GPU PowerVR SGX544 MP2, ce ruleaza pe 8 nuclee, fiecare la 200 MHz. Deci, aceasta tableta se va preta fara probleme si pentru jocurile 3D.

Memoria RAM de 1 GB DDR3, la fel ca majoritatea tabletelor actuale, este suficienta pentru a sustine sistemul de operare Android 4.2 si a suporta multitasking fara a se bloca.

Memoria NAND Flash de 8 GB este extensibila cu ajutorul unui card micro SD de pana la 32 GB.

Ecranul de 7,85 inch format 4:3 are rezolutia de 1024×768 si este realizat in tehnologie LCD LED backlight. Acesta reprezinta principala diferenta fata de Allview Viva Q8, care are un ecran superior, in tehnologie IPS. Ecranul tactil este capacitiv in 5 puncte.

Conectivitatea nu este punctul forte al acestei tablete, conexiunea la intenet realizandu-se doar wireless, neavand optiuni suplimentare. Producatorul specifica faptul ca tableta E-Boda Revo R80 permite si conexiuni 3G prin modem USB, dar nu prezinta lista de modemuri compatibile. Din experienta va spun ca o tableta nu se preteaza pentru a fi folosita cu modem 3G extern. Daca doriti 3G nu cumparati aceasta tableta, optati pentru una cu 3G integrat.

Camera principala are rezolutia de 2MP iar cea frontala de 0,3 MP. Ambele sunt la limita de jos pentru scopurile pe care le deservesc: cea frontala pentru apeluri video iar cea principala pentru fotografii.

Specificatii Tableta E-Boda Revo R80

Caracteristici Hardware
Procesor Allwinner A31s Quad Core 1,2 GHz
Procesor video PowerVR SGX544 MP2 – 8 nuclee
Memorie RAM 1 GB DDR3
Memorie interna 8 GB
Extensie spatiu stocare microSD max. 32 GB
stick USB max. 32 GB
Diagonala ecran 7,85″
Rezolutie ecran 1024 x 768 pixeli
Tehnologie ecran multitouch capacitiv cu 5 puncte
G-sensor da
Camera WEB frontala (0,3 MP) / principala (2 MP)
Difuzor audio da
3G da, prin modem USB
Conectivitate USB
HDMI
casti
Tip carcasa aluminiu
Autonomie baterie 4 ore
Caracteristici Software
Sistem de operare Android 4.2
Compatibilitate Mouse si tastatura USB
Suport video AVI, MPEG4, MPEG2, MKV
Suport audio MP3, WMA, AAC, AC3, WAV, FLAC
Suport imagini JPG, BMP, GIF, TIFF, PNG
Retea Wi-Fi 802.11 b/g/n
Suport OpenGL da
Redare Flash si HTML5 da
Caracteristici fizice
Dimensiuni (mm): 200 x 135 x 10
Greutate (kg): 0.34

Afla pretul acestei tablete

5/5 - (4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rog copiaza acest cod r8L22n cu copy-paste in casuta de jos: