Este oficial: iPhone 5 se lanseaza pe 12 Septembrie!

NEW: Try our Phone Finder on
PhoneBatteryLife.com/phones/

Un eveniment important

In sfarsit Apple a hotarat sa puna capat zvonurilor legate de lansarea urmatorului model de iPhone, dar nu in totalitate. Acest lucru s-a intamplat cand a trimis catre mass-media invitatia de participare la eveniment:

 

Dupa cum observati, motoul lansatii este “It’s almost here”, in traducere „E aproape aici”. Acest mesaj face ca  imaginea de pe invitatie sa sugereze atat ca evenimentul va avea loc pe data de 12, cat si faptul ca noul iPhone se va numi iPhone 5.

De ce este important acest eveniment?

Poate va intrebati de ce consideram important acest eveniment, mai ales dupa ce am acordat produselor Apple o minima importanta pana acum?
Motivele sunt mai multe. Cel mai important dintre acestea este faptul ca Iphone nu mai este doar un brand, ci si un etalon.
Astfel, toate produsele lansate anul viitor vor avea ca termen de comparatie iPhone-ul 5.
Un alt motiv ar fi acela ca cei de la Apple se vor intrece pe ei, si telefonul prezentat pe 12 va fi cel mai vandut gadget al anului viitor.

Daca evenimentul este atat de important de ce face Apple anuntul oficial abia cu cateva zile inainte de lansare?
Si noi, ca multi altii ne-am pus aceasta intrebare.
Posibile raspunsuri, pe langa cele legate de marketing sunt cele legate de… popularitate, de modul in care mass media va reflecta evenimentul, deci pana la urma tot de marketing.
Luna aceasta sunt anuntate mai multe lansari, printre care Motorola Droid RAZR pe 5, Nokia vine cu primul smartphone cu Windows Phone 8 tot pe 5, Kindle Fire 2 anuntat de Amazon pe 6, iar pe 18 tot motorola a anuntat lansarea unui produs nou. Este dupa cum vedeti o luna destul de aglomerata.
Cu toate astea cine credeti ca va fi pe primul loc in ceea ce priveste mediatizarea?

4/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rog copiaza acest cod eqpJjg cu copy-paste in casuta de jos: