PNI HD77D – o noua tableta de 7 inch ieftina, cu procesor dual-core Cortex A9

Actualizat vineri, 20 noiembrie 2015

Tableta PC PNI HD77D fataV-am obisnuit sa va aduncem in atentie tabletele cu pret bun pentru specificatiile pe care le au, si deci pentru performanta oferita. Si pentru ca procesorul dual-core Cortex A9  AMLogic AML 8726 MX nu ne este strain, vom discuta astazi despre tableta PC Android PNI HD77D.

 Inca de la inceput tableta se face remarcata printr-un design putin neobisnuit pentru tabletele PC, dar care aduce si cateva mici avantaje, deloc de neglijat. Este vorba despre bara laterala dreapta, care este putin mai lata si pe care sunt plasate in ordine de sus in jos: butoanele Back , Volum+ si volum-, dar si microfonul.

Ei, mare scofala, veti spune. Pai este mare scofala, nu atat prin accesul usor la butoanele de volum cat prin faptul ca plasarea microfonului pe partea frontala ofera o auditie mult mai buna pentru interlocutor in cadrul sesiunilor de videochat.

Pe laterala tabletei se regasesc in ordine de la stanga la dreapta: butonul de reset-marcat ca atare, mufa pentru casti de 3,5 mm, iesirea HDMI, interfata OTG si mufa de alimentare.Tableta PC PNI HD77D mufe

As spuneca performantele tabletei sunt deja cunoscute, aceasta avand procesorul dual-core Cortex A9 AML8726MX ce are integrat un GPU dual-core MALI 400 (deci tot cu doua nuclee), are memoria RAM de 1 GB, memoria flash de 8 GB iar rezolutia ecranului de 1024 x 600 (16/9) .

Pretul acestei tablete poate fi vazut aici si veti constata ca beneficiaza (la data redactarii acestui articol) de un discount de 29%.

Specificatii PNI HD77D

Procesor
Familie procesor:ARM v7 Cortex A9
Viteza procesor(MHz):Dual-Core 1.5 GHz
Memorie RAM
Capacitate memorie:1024 MB
Hard Disk Drive/Unitati Optice
Capacitate HDD:8 GB
Video
Diagonala:7″
Rezolutie maxima:1024 x 600
Tip Display:Display capacitiv HD
Placa video:Mali-400MP
Camera:Da. 2.0 MegaPixeli
Comunicatii
Retea Wireless:802.11b/g/n
3G:Nu
Expansiune/ Conectivitate
Cititor Carduri:Da
Cititor Card Memorie
Micro SD:Micro Secure Digital Card (pana la 32GB)
Acumulator
Tehnologie:Li-Polymer, 3500 mAh
Caracteristici Fizice
Dimensiuni (mm):196 x 123 x 10
Greutate (Kg):0.42
Culoare:Alb
Software
Sistem operare:Android ICS
Diverse
Extra:G-sensor
Excel
Word
PowerPoint
Facebook
Skype
Yahoo Messanger
Gmail
Continutul pachetului:Alimentator
Cablu microUSB
Manual in limba romana

Puse toate la un loc, vom observa ca este vorba de o tableta cu specificatii mult peste media tabletelor din aceeasi categorie de pret. Diferenta o face in primul rand procesorul dual-core dar si mamoria RAM de 1 GB si rezolutia ecranului LCD. Nu in ultimul rand, pretul este cel care va poate determina sa faceti o alegere.

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod SnWlE8 cu copy-paste in casuta de jos: