Samsung Galaxy S4 dezvaluit oficial

Actualizat vineri, 20 noiembrie 2015

Samsung Galaxy S4 - negruJoi, 14 Marie 2013, Samsung a prezentat presei, la New York, noul Galaxy S4. Lansarea a fost mai degraba o confirmare a zvonurilor despre acest smartphone, care circulau de ceva vreme printre iubitori de gadgeturi din intreaga lume.

Samsung Galaxy S4 are un ecran amoled full HD, de 5 inch, cu o densitate a pixelilor de 441 ppi (pixel/inch). Cantarind dor 130 de grame, gratie carcasei de policarbinat si cu o grosime de numai 7,9 mm, telefonul va fi propulsat de un procesor Exynos 5 Octa 5410, cu patru nuclee Cortex A15 la 1,6 GHz si patru nuclee Cortex A7 la 1,2 GHz. (Hardware-ul SUA se pare ca va fi produs cu un procesor quad-core de 1,9 GHz.)
Procesorul grafic (GPU) va fi PowerVR SGX 544MP3 si memoria RAM de 2GB vin sa completeze specificatiile hardware de performata.
Functie de memoria de stocare vor fi disponibile versiuni cu 16, 32 sau 64 GB, memorie care poate fi extinsa cu un card de pana la 64 GB.Samsung Galaxy S4 - alb

La capitolul conectivitate vor fi disponibile atat 3G cat si 4G LTE iar tabloul va fi completat de extraoptiunile Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.0, și infraroșu.

Galaxy S4 este dotat cu doua camere, cea din spate avand o rezolutie de 13 Mp, autofocus si zero shuter-lag, iar cea din fata de 2 Mp, de asemenea zero shuter lag si permite filmare full HD la 30 cadre pe secunda.

Optiunea Share Music permite telefonului sa shareze o melodie impreuna cu alte opt telefoane, prin sincronizare, pentru a fi redata in acelas timp, pentru cazurile in care sunt necesare iesiri audio multiple sau in cazul petrecerilor pentru a obtine o putere audio marita.Samsung Galaxy S4 - spate

Samsung Galaxy S4 se pare ca va intra in magazine la sfarsitul lunii aprilie, anuntandu-se ca pana acum au fost interesati de el  327 de operatori din 155 de tari dar niciunul nu a anuntat data sau pretul la care telefonul va fi oferit propriilor clienti.¹

Puteti vedea prezentarea Engadget:

 ¹

4/5 – (1 vote)

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod 3zBhF4 cu copy-paste in casuta de jos: