Seria TV LED curbat Ultra HD 4K Smart 3D Samsung HU8500: 55HU8500, 65HU8500, UE78HU8500L

NEW: Try our Phone Finder on
PhoneBatteryLife.com/phones/

Seria TV Ultra HD Samsung HU8500 face parte din gama 2014 si este o serie de televizoare mari cu rezolutie Ultra HD 4K si cu functii Smart si 3D (activ), cel mai mic si mai ieftin televizor din acesta serie avand diagonala de 138 cm. Seria HU8500 integreaza cele mai noi tehnologii, fiind o serie de lux care se adreseaza in primul rand iubitorilor de tehnologie care vor sa aduca mai repede viitorul in casele lor.

Seria TV LED curbat Ultra HD 4K Smart 3D Samsung HU8500

Din seria 3D Smart TV Ultra HD Samsung HU8500 fac parte trei televizoare cu specificatii foarte asemenatoare, diferentele constand in primul rand in dimensiune si apoi in tot ce decurge din acesta:

 • Samsung 55HU8500 cu diagonala de 138 cm
 • Samsung 65HU8500 cu diagonala de 163 cm
 • Samsung UE78HU8500L cu diagonala de 198 cm

Descriere

Avand la baza un procesor Quad-Core, seria Tv Samsung HU8500 ofera performante superioare, vizibile mai ales la folosirea functiilor suplimentare.

Sunet

Profil Seria TV Full HD LED 3D Smart TV Samsung H6400: 32H6400, 50H6400, 55H6400, 65H6400, 75H6400Sonorizarea aceste serii TV este asigurata de un sistem Front Firing + New Waveguide ce asigura o putere de iesire de 60W si integreaza o serie de tehnologii audio ce folosesc algoritmi inteligenti pentru eliminarea zgomotului si imbunatatirea sunetului fara a afecta banda de frecvente redata:

 • Dolby MS11 – asigura decodare multistream, incluzand toate Dolby® Digital Plus™, Dolby Digital, HE AAC si toate standardele AAC
 • DNSe+ – oferă setări personalizate selectabile pentru a experimenta un sunet surround cu răspuns maxim de bas, claritate in dialog și niveluri de volum consistente din orice sursă si indiferent de continut, inclusiv filme Blu-ray, programe TV, de streaming și chiar jocuri.
 • DTS Premium Sound 5.1 – oferă sunet surround 5.1 de indiferent de codificate și convertește orice conținut audio pe două canale in continut 5.1.
 • 3D Sound – efect audio care prin manipularea fazei in care este redat sunrtul in fiecare difuzor si pe fiecare frecventa creeaza impresia de spatialitate
 • Auto Volume Leveler – functie inteligenta ce gestioneaza volumul in asa fel incat indiferent de nivelul de emisie redarea sa se faca la un nivel constant. Exclude diferentelele de nivel atunci cand se schimba canalele.
 • Sound Customizer – sistem de configurare audio folosind tonuri de test.

Toate aceste tehnologii sunt interconectate la 6 difuzoare de putere (10 W fiecare) discret amplasate in spatele panoului si care functioneaza independent.

Imagine

Seria Samsung HU8500, fiind o serie de televizoare Ultra HD, exceleaza la acest capitol. Ecranul curbat cu diagonala intre 138 si 198 cm are rezolutia de 3840 x 2160 Ultra HD aspect 16:9. Principalul avantaj consta in faptul ca acest ecran ofera o densitate de pixeli de patru ori mai mare comparativ cu ecranul unui televizor Full HD de aceeasi dimensiune. Asta inseamna ca fiecare imagine va avea definitia de patru ori mai buna si de patru ori mai multe detalii, experienta fiind una uimitoare iar imaginile devenind foarte realistice.

Ecran curbat Seria TV Full HD LED 3D Smart TV Samsung H6400: 32H6400, 50H6400, 55H6400, 65H6400, 75H6400

Functii si tehnologii

UHD Upscaling este una dintre cele mai importante tehnologii pentru televizoarele Ultra HD pentru ca acesta converteste imaginile SD, HD sau Full HD la o calitate a imaginii la nivel de UHD, permitandu-va in acest fel sa vizionati la o calitate apropiata de ultra HD imaginile din surse ce nu indeplinesc acest standard. Desi acesta tehnologie nu poate sa faca minuni este foarte importanta deoarece tehnologia televizoarelor Ultra HD este la inceput si nu exista suficient continut in acest format.

Mega DCR (Mega Dynamic Contrast Ratio) este o functie ce are grija sa gestioneze dinamic contrastul televizoarelor din seria Samsung HU8500. Indiferent de calitatea inregistrarii, acesta functie va regla dinamic contrastul in asa fel incat redarea sa fie optima, nuantele cat mai evidente, fara a deranja ochiul.

Clear Motion Rate 1200 este cea mai evoluata dintre tehnologiile de redare a imaginilor in miscare. Aceasta tehnologie imbina rata de refresh a televizorului cu numarul de frame-uri pe secunda al filmului prin scanare cu frecventa de 1200 de imagini pe secunda pentru a oferi pe ecran imagini clare si complete. Imaginati-va ca un film cu 30 fps este redat pe un televizor cu rata de refresh de 50 Hz. este clar ca o data la cateva cadre televizorul va afisa o imagine incompleta pentru ca filmul schimba imaginea de 30 de ori pe secunda iar televizorul de 50 de ori pe secunda. Sistemul Clear Motion Rate 1200 prezent pe seria TV Samsung HU8500 previne acest lucru iar rezultatul  se vede in cazul imaginilor cu dinamica mare unde contururile devin mai clare iar miscarea mai cursiva.

Precision Black (Local Dimming) este o tehnologie prin care se schimba luminozitatea unor zone ale ecranului pentru a reflecta mai bine scena și pentru a crea un negru mai intens.

Wide Color Enhancer (Plus) este o tehnologie ce are ca scop imbogatirea numarului de culori pe care televizorul le reda pentru accentuarea unor detalii care altfel nu ar fi vizibile. Pentru acesta Samsung foloseste un subset de culori cu cate trei sau mai multe nuante pentru fiecare culoare de baza RGB. Combinatiile sunt multiple iar imaginile isi vor descoperi detaliile ascunse, culorile devenind mai apropiate de realitate.

PurColor este o tehnologie noua si are rolul de a imbunatati culorile pe ecranul televizoarelor seriei Samsung HU8500. Daca in mod normal imaginile sunt formate din cele trei culori primare RGB (rosu, verde si albastru) sau nuante ale acestora, tehnologia PurColor se concentrează atat pe cele trei culori primare cat si pe un set de culori secundare: magenta, cyan și galben.

Auto Depth Enhancer Seria TV Full HD LED 3D Smart TV Samsung H6400: 32H6400, 50H6400, 55H6400, 65H6400, 75H6400Auto Depth Enhancer este o alta tehnologie de mare efect de la Samsung. Aceasta imparte fiecare cadru al imaginii in mai multe zone (perimetre) pe care le analizeaza pentru a optimiza dinamic contrastul pe acea zona a imaginii. Dispar in felul acesta zonele suprasaturate iar detaliile devin vizibile pe toata suprafata ecranului.

Film Mode este tehnologia folosita pentru a netezi cadrul de tranzitie la procesarea filmelor 4:3 la 24 de imagini pe secunda (standardul cinema). Astfel imaginile vor fi optime, perfect adaptate pe formatul ecranului si in concordanta cu rata de refresh a televizorului.

Natural Mode Support este o tehnologie noua, prezenta de la seria 6000 in sus. Acesta optimizeaza setarile de imagine pentru a pune in evidenta stralucirea superioara a ecranelor LED, reusind sa redea imaginile exact asa cum au fost filmate. Alegeti aceasta setare pentru a pastra naturalul din filme la acelasi nivel ca in momentul filmarii.

Functia 3D va permite sa vizionati tridimensional filmele dumneavoastra favorite, folosind ochelarii activi Samsung SSG-5100GB, doua perechi fiind incluse in pachet. Sistemul 3D cu ochelari activi are avantajul ca imaginile vor avea rezolutia nativa spre deosebire de tehnologia pasiva care va reduce rezolutia la jumatate. Este deci un televizor 3D activ si va permite vizualizarea imaginilor 3D la rezolutia Ultra HD.

Functia Smart TV, prin accesul la Smart Hub va ofera cea mai dezvoltata interfata smart din lume, ceea ce permite televizorului sa devina un adevarat portal de stiri si divertisment. Aceasta functie asigura accesul la site-urile de socializare permitandu-va sa va conectati cu prietenii in lumea virtuala, la Youtube, la site-urile de stiri, etc.

Specificatii Seria TV LED curbat Ultra HD 4K Smart 3D Samsung HU8500

Ecran

Seria: HU8500
Tip display: Edge LED
Imagine HD: 4K Ultra HD
Diagonala inch: 55
Diagonala cm: 138
Rezolutie: 3840 x 2160 pixeli

Caracteristici imagine

Contrast dinamic: Mega
Tehnologii:
UHD Upscaling
Clear Motion Rate 1200
Precision Black (Local Dimming)
Wide Color Enhancer (Plus)
PurColor
Auto Depth Enhancer
Film Mode
Natural Mode Support
Suport Share screen: Screen Mirroring
Internet TV: Da
Smart TV: Da
Compatibil 3D: Da
Curbat: Da

Audio

Iesire sunet: 60 W
Sunet: 5.1
Tehnologii:
Dolby MS11
DNSe+
DTS Premium Sound 5.1
3D Sound
Sound Customizer
Auto Volume Leveler

Conectivitate

USB 2.0: 3
HDMI: 4
Component: 1
Composite: 2
S/PDIF: Optic
Suport CI Slot: Plus
RF in: 1
LAN RJ-45: Da
Wireless: Da

Caracteristici Generale

Sistem TV:
DVB-T
DVB-C
DVB-S2

Dimensiune:
cu suport: 1232.6 x 767.6 x 307.9 mm
fara suport: 1232.6 x 723.0 x 92.9 mm
Greutate (cu suport): 23.8 Kg

Accesorii

Accesorii incluse: 2 perechi ochelari 3D (SSG-5100GB)

Caracteristici speciale

Smart Hub
Multimedia
Apps
Multi-Screen: Quad
Skype
Social TV
Web Browser
Voice Control
Camera integrata
Face Recognition
Motion Control
AllShare – Content Sharing
AllShare – Screen Mirroring
Samsung SMART View
Samsung 3D
3D Converter
Instant On
Quad Core+
Digital Clean View
Auto Channel Search
Auto Power Off
Clock & On/Off Timer
Sleep Timer
BD Wise Plus
Caption (Subtitle)
ConnectShare™ (HDD)
Football Mode
Embeded POP
EPG
Extended PVR
Game Mode
History
Network Speaker Support
Picture-In-Picture
BT HID Built-in
USB HID Support
Smart Evolution Ready
TV SoudConnect
Teletext (TTX)
Time Shift
GUI (Golden Bridge)
2 tunere
MHL CE 3.0
One Connect (Jack)
WiFi Direct

Din seria 3D Smart TV Ultra HD Samsung HU8500 fac parte trei televizoare cu specificatii foarte asemenatoare, diferentele constand in primul rand in dimensiune si apoi in tot ce decurge din acesta:

 • Samsung 55HU8500 cu diagonala de 138 cm
 • Samsung 65HU8500 cu diagonala de 163 cm
 • Samsung UE78HU8500L cu diagonala de 198 cm
5/5 - (3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rog copiaza acest cod 0pMUhi cu copy-paste in casuta de jos: