Seria TV LED Ultra HD Smart Samsung JU6400: 40JU6400, 48JU6400, 50JU6400, 55JU6400, 60JU6400, 65JU6400, 75JU6400

Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2016

Ultimele evolutii de pe piata televizoarelor au impus deja standardul Ultra HD, acesta nemaiputand fi considerat un moft. Ca rezultat s-a inregistrat si o scadere a preturilor la televizoarele ce indeplinesc acest standard de rezolutie, seria Samsung JU6400 fiind una dintre cele mai ieftine serii de televizoare Smart Ultra HD. Trebuie spus inca de la inceput ca din acesta serie fac parte doar televizoare de mare dimensiune, din care cauza termenul ieftin poate fi unul relativ.

TV LED Ultra HD Smart Samsung JU6400: 40JU6400, 48JU6400, 50JU6400, 55JU6400, 60JU6400, 65JU6400, 75JU6400

Din seria Samsung JU6400 fac parte 7 televizoare Smart cu rezolutie Ultra HD, acestea fiind diferentiate prin dimensiunea ecranului si pret, celelalte specificatii fiind identice:

  • Samsung 40JU6400 cu diagonala de 101 cm
  • Samsung 48JU6400 cu diagonala de 121 cm
  • Samsung 50JU6400 cu diagonala de 125 cm
  • Samsung 55JU6400 cu diagonala de 138 cm
  • Samsung 60JU6400 cu diagonala de 152 cm
  • Samsung 65JU6400 cu diagonala de 163 cm
  • Samsung 75JU6400 cu diagonala de 189 cm

Rezolutia unui televizor este definita de numarul de puncte pe care le poate afisa ecranul pe orizontala si pe verticala, acestea formand practic matricea ecranului. Pentru a intelege mai bine diferentele intre imaginile oferite de televizoarele Full HD si cele Ultra HD imaginati-va ca ecranul Ultra HD este echivalentul a patru ecrane Full HD puse unul langa altul. Asta inseamna ca pixelul va fi mai mic iar densitatea pixelilor va fi de patru ori mai mare si deci imaginile vor avea de patru ori mai multe detalii.

Desi inca nu exista un standard de televiziune pentru transmisii Ultra HD, prin prelucrarea digitala a imaginilor oferite de televiziunea conventionala, televizoarele UHD reusesc sa ofere imagini superioare calitativ. Insa marele beneficiu, adevaratul spectacol apare la redarea de materiale de inalta rezolutie de pe suporturi externe, Blu-Ray, PC sau direct de pe internet, acestea oferind maximul de calitate pe care il poate suporta tehnologia in acest moment.

Descriere

Seria de televizoare Smart Samsung JU6400 face parte din gama anului 2015 si are integrate cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experienta audio-vizuala inica.

Audio

Sistemul de redare audio are puterea de iesire de 20W si foloseste sistemele Down Firing si Base Reflex pentru a reda uniform un spectru cat mai larg de frecvente si a asigura o buna distributie a acestora in spatiu. Nu veti avea nevoie de o putere atat de mare dar sistemul de reglaj are trepte foarte mici si este perfect optimizat pentru a avea o auditie perfecta indiferent de nivelul volumului.

Din punct de vedere electronic si digital beneficiaza de noile sisteme de codare, putand reda sonorul pentru absolut orice format, beneficiind de avantajele tehnologiilor Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si HD Audio.

Semiprofil TV LED Ultra HD Smart Samsung JU6400Video

Televizoarele din seria Samsung JU6400 au rezolutia ecranului de 3840 x 2160, aspect 16:9, diagonala panoului Ultra Clear Panel depinzand de modelul pentru care optati. Cand faceti alegerea televizorului trebuie sa stiti ca televizoarele Ultra HD permit vizionarea mai de aproape comparativ cu cele HD si Full HD, ceea ce inseamna ca puteti opta pentru o diagonala mai mare.

Tehnologiile integrate au scopul de a imbunatati rezolutia – UHD Upscaling, de a imbunatati redarea imaginilor in miscare – Auto Motion Plus si Micro Dimming Pro, de a imbunatati contrastul si a-l adapta efectiv cu imaginea afisata – Contrast Enhancer, de a imbunatati culorile prin folosirea seturilor extinse – Natural Mode Support, indexul de calitatea al imaginii fiind foarte ridicat – PQI 900 (Picture Quality Index – specific doar televizoarelor din gama 2015!).

Functii

Profil TV LED Ultra HD Smart Samsung JU6400Functiile suplimentare sunt cele care fac fiecare televizor din seria Samsung JU6400 sa fie mai mult decat un televizor. Asta inseamna in primul rand accesul la functiile smart oferite de Samsung, adica la ceea mai evoluata interfata Smart TV din lume. Astfel nu va fi o problema sa accesati continut online, sa vizitati retelele de socializare, sa cititi stiri sau, de ce nu, chiar sa puteti televizorul sa va tina agenda personala.

Un rol important il are de asemenea posibilitatea de a sincroniza televizorul cu dispozitivele mobile, putand in felul acesta sa partajati continutul de pe telefon sau tableta.  De asemenea puteti transfeta catre dispozitivele mobile imaginile oferite de televizor.

O alta functie importanta este cea de player multimedia. Desi majoritatea televizoarelor moderne au acesta functie, in cazul televizoarelor din seria Samsung JU6400 diferenta este facuta de standardul de rezolutie Ultra HD cat si de tehnologiile de decodare audio/video si de imbunatatire a imaginii.

Specificatii televizoare seria Samsung JU6400

Tip: LED
Smart TV: Da
Gama: 2015

Audio

Sistem audio: 2CH(Down Firing + Base Reflex)
Iesire sunet (RMS): 20 W
Caracteristici superioare sunet: Dolby Digital Plus
DTS Studio Sound
DTS Premium Sound 5.1
HD Audio
Wallmount Sound Mode
Multiroom Link
TV SoundConnect
BT Headset Support

Video

Diagonala ecran (cm): 138
Rezolutie: 3840 x 2160
Aspect imagine: 16:9
Caracteristici superioare imagine:
Ultra Clear Panel
UHD Upscaling
PQI 900
Mega Contrast
Micro Dimming Pro
Contrast Enhancer
Auto Motion Plus
Film Mode
Natural Mode Support

Conectori

Conexiune retea:
Wi-Fi Integrat
RJ-45
Conexiuni:
Slot CI+
HDMI
RF In
Iesire audio digitala (optica): 1
Intrare USB 2.0: 3
Intrari component: 1
Minijack casti: Da
Porturi HDMI: 4

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital: DVB-T, DVB-C

Caracteristici generale

Dimensiuni si greutate – a se vedea pentru fiecare model in parte
Accesorii incluse: Telecomanda

Caracteristici speciale

Player multimedia integrat
Apps
Games
Multi-Screen II
Web Browser App
Skype Ready
TV to Mobile – Mirroring
Mobile to TV – Mirroring, DLNA
Samsung SMART View
Wireless TV On – WOL
Notification – BLE
Brief on TV
WiFi Direct
Instant On
Procesor Quad-Core
Digital Clean View
Ultra Clean View
Auto Channel Search
Auto Power Off
BD Wise Plus
Caption (Subtitle)
Channel List USB-Clone
ConnectShare™ (HDD)
ConnectShare™ (USB 2.0)
Sports Mode (Advanced)
Soccer Mode Auto Highlight Support (Digital RF)
Embeded POP
EPG
Extended PVR
Game Mode
BT HID Built-in
USB HID Support
Teletext (TTX)
Time Shift
GUI Tizen UX
MHL
Anynet+ (HDMI-CEC)

 Va reamintim: Din seria TV Samsung JU6400 fac parte 7 televizoare Smart de mare dimensiune cu rezolutie Ultra HD.

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod A7Ykei cu copy-paste in casuta de jos: