SmartQ va folosi Exynos 5250 pentru urmatoarele dispozitive

NEW: Try our Phone Finder on
PhoneBatteryLife.com/phones/

Tableta SmartQ U7Am mai vorbit si cu alte ocazii despre tabletele SmartQ, prezentand chiar si unele prosuse. Va reamintesc faptul ca acestia si-au facut un bun renume datorita tabletelor PC pe care le-au produs, tablete bazate pe procesoare TI OMAP, care au oferit utilizatorilor performanta si stabilitatea unui brand ce avea sa se impuna. Aceeasi platforma poridusa de Texas Instruments a fost folosita si de nume mari, cum ar fi Samsung, Kindle si Nook. Problema este ca inca de anul trecut Texas Instruments a anuntat ca va opri dezvoltarea platformelor OMAP pentru dispozitive mobile. Ce va face SmartQ in aceste conditii?

Procesorul Samsung Exynos 5250Din scurgerile de informatii din interior se pare ca SmartQ a gasit o solutie viabila, pentru a nu lasa stacheta mai jos si a-si continua ascensiunea catre topul producatorilor de tablete PC. Astfel, acestia se pare ca vor opta pentru platforma Exynos 5250 produsa de Samsung.

Platforma Exynos 5250 foloseste un procesor dual-core Cortex A15 cu frecventa de tact setata la 1,7 GHz pe fiecare nucleu, avand integrat un unit grafic GPU cu patru nuclee Mali T-604. Acelasi procesor este intalnit si la alte dispozitive cun ar fi Samsung Chromebook sau Google Nexus 10.

Avantajul fata de vechea platforma TI OMAP este dat in primul rand de superioritatea platformei Cortex A15, care este vazuta ca un etalon atunci cand se vorbaste despre celelalte Cortexuri dar si de viteza sporita la care aceasta lucreaza. Tinand cont de faptul ca si unitul gragic va fi superior se pare ca tabletele SamartQ vor oferi o mai buna performanta generala si in mod special o experienta mult mai placuta amatorilor de jocuri.

In aceasta perioada se desfasoara la Hong Kong cel mai mare targ de electronice din Asia, iar producatorii ne vor arata ultimele lor realizari. Din zvonurile care circula, se asteapta si prezenta SmartQ cu cateva dispozitive printre care SmartQ T40 – o tableta de 10,1 inch, SmartQ Ten5 – o tableta de 9,7 inch cu rezolutie super HD si SmartQ N10 – o tableta cu MagicPen.

Vom vedea…

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rog copiaza acest cod wkVW1U cu copy-paste in casuta de jos: