Tableta ICOO D70 Pro II – pret foarte bun!

Tableta ICOO D70 Pro II vedere din fataAsa cum era de astepat, procesoarele dual-core cu performante bune exista inca pe piata si devin tot mai atragatoare datorita preturilor tot mai mici. As putea spune ca acum este cel mai bun moment pentru a cumpara astfel de dispozitive, mai ales pentru cei care nu doresc sa cheltuiasca sume mari de bani dar sa aiba totusi o tableta performanta.

Este si cazul tabletei de 7 inch ICOO D70 Pro II, care acum poate fi cumparata si din Romania, cu garantie tehnica de un an si garantie de conformitate de doi ani.

Hardware:

Ce performanta are tableta ICOO D70 Pro II?

Tableta ICOO D70 Pro II este realizata cu unul dintre cele mai folosite si mai mediatizate procesoare ARM dual-core Cortx A9, RK3066 produs de compania RockChip. Acesta poate rula pe fiecare dintre cele doua nuclee la viteze de pana la 1600 MHz (1,6 GHz) si are integrat unul dintre cele mai compatibile si mai performante unituri grafice, Mali 400 in versiunea quad-core.
Ce inseamna asta? Inseamna ca vom avea o tableta performanta, pretabila inclusiv la jocuri 3D, o tableta care va face fata practic oricarei aplicatii.

Rezultat Antutu Tableta ICOO D70 Pro II

Ce specificatii are tableta ICOO D70 Pro II?

Desi este o tableta ieftina, ICOO D70 Pro II are specificatii decente. Voi incerca sa sintetizez in cateva randuri principalele caracteristici care fac aceasta tableta atractiva:

 • Procesorul este, asa cum am mai spus, dual-core ARM CortexA9 RK3066, realizat in tehnologie SoC, avand integrate atat un unit grafic performant – GPU Mali 400 quad-core cat si controlerele aferente pentru memorie si VPU (procesare video).
 • Ecranul tabletei ICOO D70 Pro II este un LCD LED backlight, cu diagonala de 7 inch si rezolutia de 1024 x 600 4/3. Ecranul tactil este capacitiv in cinci puncte
 • Memoria RAM este de 1GB DDR3 iar memoria de stocare este de 8GB Nand Flas si poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD de pana la 32 GB
 • Camera tabletei ICOO D70 Pro II este VGA 640 x 480, plasata frontal, pentru videochat si videocall in Yahoo Messenger si Skype
 • Bateria Li-ion de 3000 mAh asigura tabletei o autonomie de minim 4 ore
 • Conectivitatea nu este punctul forte al acestei tablete, singura conexiune fara fir fiind cea wireless prim modulul Wi-Fi 802.11 b/g/n integrat. Cu toate astea tableta este compatibila cu o serie de stick-uri 3G externe, ce pot fi conectate pron cablul OTG pentru a avea internet oriunde: HUAWEI E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W . Tot la capitolul conectivitate as include si porturile miro-USB, micro-HDMI si jack-ul de casti de 3,5mm

Conectori Tableta ICOO D70 Pro II

Software:

Ce versiune de Android ruleaza ICOO D70 Pro II?

Tableta ICOO D70 Pro II ruleaza Sistemul de Operare Android 4.1 care se bucura de o buna optimizare si o mare flexibilitate. Avand acces in Google Play va ofera posibilitatea de a instala mii de programe si jocuri, gratuite sau contra-cost.

Un mare avantaj este oferit si de faptul ca brandul ICOO este unul cunoscut pe plan mondial si vati gasi referiri la aceasta tableta pe forumurile de specialitate din intreaga lume.

Multimedia ICOO D70 Pro II

Capitolul multimedia este foarte important pentru tabletele PC, fiind poate principala utilizare pentru viitorul posesor.

Androidul 4.1 are un bun suport multimedia si este, in cazul de fata, ajutat de capabilitatile procesorului RK3066. Desi in mod oficial Androidul 4.1 nu mai ofera suport pentru Macromedia Flash Player (sau invers?), veti descoperi ca pe acesta tableta ruleaza ultima versiune de flash player, ceea ce constituie un mare avantaj pentru amatorii de filme subtitrate online. De asemenea, majoritatea browserelor ofera suport HTML5, deci si browserul stock (cel care este deja instalat pe tableta).

Ce se poate face cu tableta ICOO D70 Pro II?

 • Se pot vizualiza clipuri si filme HD, atat online cat si de pe card sau de pe stick de memorie, fie pe ecranul tabletei fie pe televizor prin iesirea HDMI
 • Se poate face videocall pe skype sau pe Yahoo Messenger prin instalarea acestor softuri si a plugin-urilor aferente
 • Se pot instala si juca jocuri 3D sau 2D, jocuri de logica si practic orice fel de jocuri…
 • Se pot edita documente de orice fel, dar numai dupa instalarea softurilor corespunzatoare
 • Toate celelalte functii de baza ale tabletelor Android pot fi indeplinite si de ICOO D70 Pro II.
Pozitionare Antutu Tableta ICOO D70 Pro IIVellamo HTML5 Tableta ICOO D70 Pro IIVellamo Tableta ICOO D70 Pro II
4.3/5 - (9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rog copiaza acest cod Ul8a9Q cu copy-paste in casuta de jos: