Tableta Samsung Galaxy Tab 3

NEW: Try our Phone Finder on
PhoneBatteryLife.com/phones/

Citeste si Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3100 – solutia ieftina pentru o tableta cu 3G

Samsung a anuntat pe data de 29 Aprilie la Seoul in Korea noua tableta Galaxy Tab 3. Aceasta va fi disponibila pe piata globala, in versiunea Wi-Fi incepand cu luna Mai, iar in versiunea 3G incepand cu luna Iunie. Pe pietele locale va fi introdusa gradual.Tableta Samsung Galaxy Tab 3

Samsung Galaxy Tab 3 este o tableta de 7 Inch, foarte asemanatoare la design cu telefoanele din seria Galaxy iar specificatiile vor fi relativ modeste. Procesorul va fi dual-core la viteza de 1,2 GHz, si vor exista doua versiuni functie de memoria de stocare, de 8 si 16 GB, ambele suportand extensia memoriei cu un card de pana la 64 GB.

Cele doua camere cu care va fi echipata tableta Samsung Galaxy Tab 3, vor fi, cea de pe spate de 3 Mp iar cea frontala de 1,3 Mp.

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 - spate

Bateria va avea capacitatea de 4000mAh ceea ce va asigura o buna autonomie, fiind vorba despre un device foarte bine optimizat.

Probabil pentru a obtine un pret cat mai bun, ecranul de 7 inch va fi in tehnologie TFT si va avea rezolutia de 1024*600 (WSVGA).

Samsung Samsung Galaxy Tab 3  va rula Android 4.1 (Jelly Bean).

Tableta Samsung galaxy Tab 3 - profil

Citeste si Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3100 – solutia ieftina pentru o tableta cu 3G

3.8/5 - (6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rog copiaza acest cod igZFGe cu copy-paste in casuta de jos: