Filtru Disponibilitate produse in showroom-urile eMag

Fiu-miu si-a cumparat un LG G7 ThinQ si niciunul dintre noi nu ne-am gandit ca se gasesc atat de greu folii si huse pentru modelul asta, asa ca l-a comandat de la PCGARAGE fara husa si fara folie. E totusi un flagship 2018, cum sa nu se gaseasca folie si husa pentru el?!… Si uite asa a ajuns in situatia de a avea urgenta nevoie folie si husa iar ultima speranta ramasese showroom-ul eMag dupa ce a cautat pe la toate magazinele care i-au iesit in cale.

M-am oferit sa ajut: Lasa ca gasesc eu numarul de la showroom!

Solutia rapida? O cautare pe Google „showroom eMag Cluj Napoca telefon contact” si al doilea rezultat a fost chiar pagina eMag cu adresele punctelor de ridicare a coletelor din Cluj. Numai ca la showroom niciun numar de telefon pentru contact…

Cum comoditatea e mare, am pus mana pe telefon si am sunat la relatii clienti, poate aflu un numar de telefon de la Cluj sau ma ajuta in vreun fel.

Marea surpriza, rusinoasa pentru mine, a fost sa aflu de la operatoarea cu voce draguta ca puteam sa verific si singur deoarece in pagina eMag exista filtru dedicat pentru disponibilitatea in showroom. Mi-a explicat cu rabdare ca este ultimul filtru din bara laterala si ca sa fie rusinea mai mare s-a oferit sa verifice pentru mine.

Disponibilitate Showroom eMag

Din pacate nu era nici folie nici husa pentru LG G7 ThinQ, majoritatea acesoriilor de genul asta fiind vandute de parteneri.

Sunt client si afiliat eMag de ani de zile, le vizitez site-ul si de mai multe ori pe zi, nu stiu cum am putut in atatia ani sa ignor filtrul ala! Faptul ca la mine la tara eMag nu are showroom poate fi o scuza? Nu stiu…

Rate this post

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod gNSATg cu copy-paste in casuta de jos: