Seria TV LED Curbat Smart Full HD Samsung K6372 – 40K6372 101 cm, 49K6372 123 cm, 55K6372 138 cm

Fiecare an a avut cate o serie TV Samsung care a fost cea mai vanduta, cea mai promovata si a fost inclusa in cele mai mari promotii, chiar daca nu intotdeauna acesta a fost asociata cu reduceri substantiale. Iata ca si in acest an, 2017, par sa se contureze seriile de televizoare care vor avea un succes deosebit pe piata, iar dintre acestea mi-a atras atentia cea mai spectaculoasa dintre ele, seria TV LED Curbat, Smart, Full HD Samsung K6372.

Seria TV LED Curbat Smart Full HD Samsung K6372 - 40K6372 101 cm, 49K6372 123 cm, 55K6372 138 cm

Ce trebuie remarcat la acesta serie, pe langa specificatiile de exceptie, este faptul ca ne asteptam ca pe parcursul acestui an toate modelele sa beneficieze de cele mai mari reduceri, procentual vorbind. Urmariti preturile si va veti convinge!

Din aceasta serie se gasesc pe piata trei modele de televizoare de mari dimensiuni, cu diagonale intre 101 cm si 138 cm, facand parte din gama 2016:

Toate cele trei modele ale seriei TV Samsung K6372 beneficiaza de ecrane LED curbate cu rezolutie Full HD, toate au functie Smart TV, specificatiile fiind in linii mari identice, cu exceptia celor care sunt influentate de dimensiunea televizorului.

Caracteristici

Profol Seria TV LED Curbat Smart Full HD Samsung K6372 - 40K6372 101 cm, 49K6372 123 cm, 55K6372 138 cmStiti probabil ca televizoarele curbate reprezinta de fapt o moda, acestea neoferind mari avantaje fata de televizoarele cu ecrane plate. Am facut aceasta specificare inca de la inceput, pentru ca acest articol sa nu fie interpretat ca unul publicitar ce are scopul de a vinde ci ca unul publicitar ce are scopul de a va aduce in atentie. Deci, la televizor, ecranul curbat este o MODA!

Pentru ca tot am amintit de publicitate, haideti sa vedem ce ofera cele trei modele dincolo de sabloamele publicitare pe care lumea marketingului cauta sa ni le creeze.

Imagine

Televizoarele din seria Samsung K6372 au ecrane Full HD curbate realizate in tehnologie LED. Nu are rost sa mai vorbim de calitatea ecranelor LED Samsung, este deja cunoscut faptul ca acestea ofera unghiuri foarte largi de vizionare, stralucire puternica si contrast bun.

Indicatorul principal al calitatii imaginii la televizoarele Samsung este PQI (Picture Quality Idex) iar in cazul de fata acesta are valoarea de 800, fiind peste media televizoarelor de pe piata.

Sunet

Sistemul audio este unul stereo ce beneficiaza de doua difuzoare cu puterea de 10W, puterea insumata fiind deci de 20W. Nu trebuie sa va ingrijorati in acesta privinta, sunetul este puternic si de foarte buna calitate.

Sistemele Dolby si DTS permit decodarea tuturor formatelor audio, eliminand orice posibilitate de eroare la redarea de continut digital de pe suporturi externe.

Conectivitate

Beneficiind de functii smart, televizoarele din seria Samsung K6372 au nevoie de o conexiune la internet.  Aceasta se poate realiza prin cablu sau wireless, televizorul avand integrat un modul Wi-Fi.

Pentru conectarea dispozitivelor externe, televizoarele din acesta serie beneficiaza de doua intrari USB, trei intrari HDMI, o intrare Video Coposite precum si de o iesire optica audio digitala.

Functii si tehnologii

Functiile si tehnologiile utilizate la televizoarele din aceasta serie sunt axate pe utilitate si chiar daca nu au denumiri pompoase si prezentari lungi veti descoperi ca este formidabil sa ai un televizor care functioneaza exact asa cum trebuie, care este rapid cand se utilizeaza functiile smart, care porneste si se opreste foarte repede.

Procesorul Quad Core contribuie din plin la obtinerea acestei rapiditati in functionare si implementeaza tehnologiile de redarea miscarii (Auto Motion Plus) dar si pe cele specifice redarii, precum Wide Color Enhancer, Auto Depth Enhancer sau Film Mode.

Conectarea cu dispozitivele mobile se poate face prin tehnologia Wi-Fi Direct folosind functia Mirroring Mobile to TV – Mirroring.

Specificatii Seria TV LED Curbat Smart Full HD Samsung K6372

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip Ecran:    LED
Tip TV:    Smart TV
Functie monitor:    Da (HDMI)
Gama:    2016

AUDIO

Sistem audio:    Dolby Digital Plus
Iesire sunet (RMS):    20 W
Caracteristici superioare sunet:    DTS

VIDEO

Diagonala ecran (cm):    101, 123, 138 – functie de model
Tip display:    Curbat
Rezolutie:    Full HD
Contrast dinamic:    Mega Contrast
Aspect imagine:    16:9
Rezolutie ecran (pixeli):    1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine:    HyperReal
Motion Rate: 100
PQI: 800
-Wide Color Enhancer
-Auto Depth Enhancer
-Auto Motion Plus
-Film Mode
-Natural Mode Support

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital:    DVB-T, DVB-C
Redare video:    Da
Intrare antena:    Da

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat:    Da

CONECTORI

Conexiune retea:    Wi-Fi Integrat, LAN
Conexiuni:   
Slot CI+:  1
Iesire audio digitala (optica):    1
Intrare USB:    2
Intrare video composite:    1
Porturi HDMI:    3

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA:    400 x 400
Culoare:    Negru
Accesorii incluse:    Cablu alimentare
-Manuale de utilizare
-Telecomanda Smart TM1640A

Caracteristici speciale:

Quad Core
Wi-Fi Direct
Mirroring Mobile to TV – Mirroring
Instant On
Digital Clean View
Ultra Clean View

Facilitati

Auto Channel Search
Auto Power Off
Caption (Subtitle)
Connect Share™ (HDD)
Embeded POP
Extended PVR
OSD
Time Shift

Trebuie sa retineti ca seria TV Samsung K6372 va pune la dispozitie trei televizoare moderne, cu functie smart si ecran curbat Full HD, cu dimensiuni intre 101 si 138 cm. Operarea rapida si functiile intuitive sunt printre atuurile acestor televizoare.

Iata televizoarele care fac parte din acesta serie:

Consider televizoarele din acesta serie atractive datorita faptului ca in recenziile din partea clientilor parerile acestora au fost in exclusivitate pozitive dar si datorita faptului ca au fost incluse in numeroase promotii, avand reduceri substantiale, ceea ce face ca acestea sa devina unele dintre cele mai ieftine televizoare cu ecran curbat de pe piata.

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod n3Ko9I cu copy-paste in casuta de jos: