Top 5 cele mai bune tablete ieftine octombrie 2013

Actualizat vineri, 20 noiembrie 2015

Este o realitate faptul ca tot mai multi producatori de renume s-au orientat in ultima vreme catre tabletele ieftine. Astfel, nu trebuie sa va mirati daca in acest top vor aparea, alaturi de brandurile autohtone, si branduri de renume. Ma refer aici in mod special la tabletele Asus, care au inceput sa fie din ce in ce mai accesibile.

Ca de obicei, nu pretul va fi principalul element al acestui top 5, ci raporturile calitate/pret, performanta/pret si compatibilitate/pret.

Daca doriti sa aflati care sunt cele mai ieftine tablete, fara a tine cont de alte considerente, nu mai cititi acest articol. Intrati pur si simplu pe pagina eMag, Altex sau evoMag, sortati tabletele crescator si gata e topul.

Am recunoscut ca imi plac foarte mult tabletele de 8 inch cu aspectul ecranului 4:3, asa ca imi cer scuze daca voi fi subiectiv in cazul acestora.

Locul 5 – egalitate: tableta E-Boda Revo R80 si tableta Allview Viva Q8

Tableta PC Android 7,85" E-Boda Revo R80Prezentare tableta Allview Viva Q8

Ambele sunt realizate pe aceeasi platforma: Allwinner A31, un procesor quad-core Cortex A7.

Ambele au ecranul de 8 inch, ambele au 1GB RAM si ambele au 8GB memorie interna NAND Flash. Nu pot recomanda in mod special una dintre ele, ambii producatori ofera suport foarte bun.

Citeste review tableta E-Boda Revo R80

Citeste review tableta Allview Viva Q8

Locul 4 – tableta  Vonino Sirius QS

Tableta Vonino Sirius QS

Una dintre cele mai frumoase si mai complete tablete de pe piata. Imi place in mod deosebit faptul ca s-a optat pentru o tableta de 8 inch format 4:3, acest format fiind cel mai potrivit pentru o tableta. Conectivitatea 3G si procesorul MTK8389, un quad-core Cortex A7 la 1,2 GHz, au propulsat-o in acest top

Citeste review tableta Vonino Sirius QS

Locul 3 – tableta Allview Viva H8

Tableta Allview Viva H8 aspect

Daca ar fi sa recomand acum o tableta de la Allview, cu siguranta ca aceasta va fi Allview Viva H8. Aspectul impecabil, conectivitatea 3G si procesorul quad-core sunt elementele care i-au oferit un bun raport calitate pret. Este fara discutie o tableta ieftina in comparatie cu ce ofera!

Citeste review tableta Allview Viva H8

Locul 2 – egalitate: tableta E-Boda Impresspeed E350 si tableta Vonino Orin HD

Tableta E-Boda Impresspeed E350 - negruTableta Vonino Orin HD – noua generatie dual-core – review

Ambele sunt realizate pe noua platforma dual-core Cortex A9 RKRK3168 de la RockChip. Se afla aici datorita pretului extraordinar de mic si datorita performantei pe care o ofera. Ambele se preteaza pentru jocuri 3D entry level. Nu pot recomanda in mod special una dintre ele.

Citeste review tableta E-Boda Impresspeed E350

Citeste review tableta tableta Vonino Orin HD

Locul 1 – Tableta Asus VivoTab Smart ME400C – regina balului 🙂

Tableta Asus VivoTab Smart ME400C-1B077W semiprofil stanga

Este cea mai scumpa dar si cea mai spectaculoasa tableta din acest top. Este tableta care spulbera toate prejudecatile si stereotipurile legate de tabletele ce ruleaza Windows 8 pentru procesoare x86. Este propulsata in acest top de faptul ca este cu aproximativ 1000 – 1500 de Lei mai ieftina decat celelalte tablete cu specificatii identice. Practic, are pretul cam la jumatate, fiind cea mai ieftina tableta ce ruleaza Windows 8 pentru procesoare x86.

Citeste review tableta Asus VivoTab Smart ME400C

Se poate observa ca tabletele ieftine incep sa presupuna din ce in ce mai putine compromisuri.

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod yRMrO4 cu copy-paste in casuta de jos: