Service Tableta Android II

Va asteptati la reduceri, dar nici chiar asa!

Click pentru a vedea toate promotiile saptamanii 23-28 Iulie


Continuam cu prezentarea filmuletului de service pentru tableta Android WM 8650 cu LED verde si jack de casti negru.

Acest filmulet poate sa fie foarte util in cazul unei defectiuni care este usor de remediat.

Spuneam despre garantia oferita de producatorii chinezi ca este reala doar foarte scumpa. Aceasta datorita faptului ca prin contract se stipuleaza ca  beneficiarul va plati transportul produsului pana in China iar firma producatoare va plati transportul din China pana la beneficiar dupa reparatie.

Cautati un service bun? Click aici. Ridicarea produsului de la usa dumneavoastra, timp mediu de reparatie 6 zile! Service autorizat tablete Allview, Horizon, Serioux.

Datorita faptului ca expedierea din Romania in China este foarte scumpa aceasta modalitate de a rezolva eventualele probleme de garantie nu prea este rezonabila. Din fericire situatiile de produse defecte sunt destul de rare. Au fost insa situatii cand loturi intregi au fost livrate cu defecte considerate de ei minore (cum ar fi lipsa modulului Wi-Fi).

In aceasta parte a filmuletului este prezentata scoaterea capacului si inlocuirea camerei WEB.

Nu pot sa nu remarc stangacia celui care face toate aceste manevre dar o pun pe seama emotiilor.
Nici eu nu cred ca m-as simti prea confortabil sa ma puna cineva sa fac o demonstratie filmata.
Acesta este filmuletul:


Cautati un service bun? Click aici. Ridicarea produsului de la usa dumneavoastra, timp mediu de reparatie 6 zile! Service autorizat tablete Allview, Horizon, Serioux.

Service Tableta Android II 5.00/5 (100.00%) 2 voturi

Ultima actualizare de la .

Promotii de nerefuzat:
Tablete, Televizoare, Foto, DSLR, Mirrorless, Video si Home Cinema

682 Comentarii la “Service Tableta Android II”

 1. Buna ziua, Tableta a inceput sa functioneze doar ca acum s-a blocat in android 2.3.4. Nu pot face factory reset, sau upgrade de pe sdcard sau upgrade din flash tool in windows la 4.0 sau sa reinstalez androidul 2.3.4. Desi imi arata ca upgrade-ul a reusit la fiecare restartare se reincarca vechiul android. La fel se intampla cand tableta se inchide. Tot ce am salvat pe sdcardul intern se sterge. poate puteti sa ma ajutati. Tableta e rootata si la o scanare cu clean master a aparut ca winamp e virusat cu android.troj.kungfu.d. am dezinstralat winamp insa la restartarea tabletei a aparut din nou. Multumesc

 2. Buna ziua! Am o nelamurire.. a o tableta allview viva q7. Am avut ceva probleme cu ea nu se mai incarca, asa ca am dus-o la reparat. Dupa ce am adus-o, am vrut sa vizionez un film online. Știu ca, inainte sa o duc la reparat, imi aparea cand deschideam videoclipul , o casuta unde erau cateva aplicatii cu care pot sa deschid video-ul, iar jos scria cand sa folosesc aplicatia respectiva pt a viziona , era ,,numai odata” , si inca ceva, care sugera sa o folosesc mereu. Dupa ce am adus o de la reparat, video ul se deschidea direct cu o aplicatie. Inainte foloseam 4K player, eram f multumita de el. Acum, ce sa fac sa deschid din nou videoclipurile cu acesta?

  • Buna ziua,

   Este foarte simplu.
   Prima data verificati sa fie instalat playerul 4k pe care spuneti ca il preferati. Daca nu il aveti instalat este normal sa nu va intrebe cu ce sa completeze actiunea de redare a unui clip. Acest lucru se intampla numai cand sunt mai multe aplicatii care pot completa aceeasi actiune.

   Apoi verificati cu ce aplicatie deschide fisierele video si retineti numele acestei aplicatii.

   Intrati apoi in setari la aplicatii. Acolo selactati tabul toate aplicatiile si cautati in lista aplicatia cu care deschide acum filmele (cea pe care am spus mai sus sa o retineti). Selectati acea aplicatie si in ecranul nou aparut defilati in jos pana gasiti butonul “Stergeti valorile standard” sau “Clear defaults” daca este in engleza. Apasand acel buton vor fi sterse toate actiunile pentru completarea carora era folosita respectiva aplicatie.

   Deci calea este urmatoarea : Setari – Aplicatii – nume_aplicatie – Stergeti valorile standard.

1 4 5 6

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata.

*− doi = 1