Service Tableta Android II

Promotii tablete eMag pctablet.ro

Service Tableta Android II
5 (100%) 3 vots


Continuam cu prezentarea filmuletului de service pentru tableta Android WM 8650 cu LED verde si jack de casti negru.

Acest filmulet poate sa fie foarte util in cazul unei defectiuni care este usor de remediat.

Spuneam despre garantia oferita de producatorii chinezi ca este reala doar foarte scumpa. Aceasta datorita faptului ca prin contract se stipuleaza ca  beneficiarul va plati transportul produsului pana in China iar firma producatoare va plati transportul din China pana la beneficiar dupa reparatie.

Datorita faptului ca expedierea din Romania in China este foarte scumpa aceasta modalitate de a rezolva eventualele probleme de garantie nu prea este rezonabila. Din fericire situatiile de produse defecte sunt destul de rare. Au fost insa situatii cand loturi intregi au fost livrate cu defecte considerate de ei minore (cum ar fi lipsa modulului Wi-Fi).

In aceasta parte a filmuletului este prezentata scoaterea capacului si inlocuirea camerei WEB.

Nu pot sa nu remarc stangacia celui care face toate aceste manevre dar o pun pe seama emotiilor.
Nici eu nu cred ca m-as simti prea confortabil sa ma puna cineva sa fac o demonstratie filmata.
Acesta este filmuletul:

10 Comentarii on Service Tableta Android II

 1. Buna seara.am o tableta allview city+ care nu vrea sa se mai deschida.imi apare sigla si atat.am intrat in modul recovery si i-am dat reset dar degeaba.acelasi lucru imi arata doar sigla.spuneti-mi va rog ce as putea sa mai fac?

  • Buna seara,
   Teorectic trebuie rescrisa memoria. Practic, aveti nevoie de versiunea ROM a acestei tablete precum si de softul si instructiunile de scriere.
   De obicei se apeleaza la un service autorizat dar mai exista si calea deschiderii unui ticket la Allview: http://ticket.allview.ro/

 2. Am o tableta Overmax OV_quattor 10 si nu mai porneste, ramane blocata la emblema cu robotul andoid… nu are butoane de volum doar power si reset… cumas putea remedia problema? Multumesc anticipat

  • Buna seara,
   Trebuie rescrisa memoria. Puteti face asta intr-un service autorizat sau, daca reusiti sa gasiti versiunea ROM corecta, puteti sa faceti rescrierea chiar si acasa.

 3. Elena Polexe // 11 martie 2016 la 9:14 // Răspunde

  Buna ziua,

  Am o tableta Utok I800. Am umblat in setarile ei pentru ca nu mai functiona rotirea automata si am apasat pe calibrare ecran. Acum nu mai pot introduce parola pt a deschide tableta, intrucat tastatura nu functioneaza normal.

  Ma puteti ajuta cu un sfat?
  Multumesc

 4. Bună ziua, am achiziționat recent o tabletă Allview WI8G cu Windows 10, din cauza faptului că upgrade-ul 1511 cerea un spațiu liber de 3 GB și eu neavând acel spațiu, am resetat windowsul tabletei și am dat să se șteargă datele și setările, apoi am instalat manual, de pe un stick acel upgrade. Am observat că după instalarea upgrade-ului nu am mai avut driverele allview… Am încercat să le instalez manual în folderul system32 -> drivere packages. Acum când pornesc tableta apare acele puncte loafing care se rotesc fără sfârșit. Cum pot reseta windowsul? Există niște combinații de taste care mă pot duce în modul recovery? Ce pot face? Mulțumesc!

  • E o diferenta mare intre tabletele Windows si cele Android. Daca tableta Android e un telefon mai mare, cea Windows e un PC mai mic. Eu zic sa mergi cu ea la serviceca n-are butoane pentru restaurare.
   P.S. Din ce ai spus nu reiese motivul actualului defect. Sigur omiti ceva. Copierea driverelor nu este similara cu instalarea.

 5. Buna ziua cine ma poate ajuta cu tableta mea eboda A300 esențial când vreau sa o aprind mi se blocheaza si îmi arata numai android si nu îmi porneste oare din ce cauza este din cauza de la soft

1 6 7 8

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod F0SGLJ cu copy-paste in casuta de jos: